Maria: Η βιογραφική ταινία για τη Μαρία Κάλλας θα προβληθεί στο Netflix

Την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο υποδύεται η Αντζελίνα Τζολί

Το Netflix ανακοίνωσε πως η βιογραφική ταινία για τη Μαρία Κάλλας με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στη streaming υπηρεσία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία «Maria» εξετάζει μια περίοδο της ζωής της Κάλλας, που είχε χάσει τη φωνή της και προσπαθούσε να την ξαναβρεί.
Ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συγκεκριμένη συνεργασία, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με την ομάδα του Netflix που νοιάζεται με τόσο πάθος για τις ταινίες. Αυτή η ταινία είναι η πιο προσωπική μου δουλειά μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα δημιουργικό και ψυχολογικό πορτρέτο της Μαρίας Κάλλας που, αφού αφιερώνει τη ζωή της στις εμφανίσεις για το κοινό σε όλο τον κόσμο, αποφασίζει επιτέλους να βρει τη δική της φωνή, τη δική της ταυτότητα και να τραγουδήσει για τον εαυτό της. Είναι μεγάλη μου τιμή που αφηγούμαι αυτή την ιστορία και τη μοιράζομαι με το κοινό σε όλο τον κόσμο, όπως έκανε η Μαρία με τη ζωή της».

Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 29 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει στο Netflix, αργότερα φέτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το μεσημέρι

11 αλλαγές στα σχολεία τη νέα χρονιά και... το κινητό στην τσάντα - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης με Πιερρακάκη


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr