Back In Action: Καθυστερεί η ταινία με την Κάμερον Ντίαζ - Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το έργο θα έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο, οι θαυμαστές της ηθοποιού θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη

Η κυκλοφορία της ταινίας επιστροφής της Κάμερον Ντίαζ στο Netflix, «Back In Action» καθυστέρησε.

Η κωμωδία δράσης, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Τζέιμι Φοξ, σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της σταρ του «Charlie's Angels» μετά το «Annie» του 2014 . Στην ταινία ο Φοξ και η Ντίαζ συμπρωταγωνιστούν ως πρώην πράκτορες της CIA, οι οποίοι εγκαταλείπουν τη γεμάτη δράση καριέρα τους για να κάνουν οικογένεια, αλλά τους τραβάει πίσω η κατασκοπεία μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.

Το Netflix είχε ανακοινώσει τον Μάιο ότι η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 15 Νοεμβρίου 2024, αλλά τώρα έγινε γνωστή η καθυστέρηση για τις 17 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ο λόγος της σχεδόν δίμηνης καθυστέρησης δεν έχει ανακοινωθεί.

Τη σκηνοθεσία του «Back In Action» έχει αναλάβει ο Σεθ Γκόρντον, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το «Horrible Bosses», το «Four Christmases» και το «Baywatch» του 2017. Εκτός από την Κάμερον και τον Τζέιμι, το καστ συμπληρώνουν οι Κάιλ Τσάντλερ, Γκλεν Κλόουζ, Άντριου Σκοτ, Τζέιμι Δημητρίου, ΜακΚένα Ρόμπερτς και Ράιλαν Τζάκσον.

Η παραγωγή της ταινίας επηρεάστηκε μετά την ξαφνική εισαγωγή του Φοξ στο νοσοκομείο για ένα σοβαρό ιατρικό επείγον περιστατικό. Είχε, επίσης, αναφερθεί ότι στο πλατό του φιλμ υπήρχαν εντάσεις, τις οποίες η Ντίαζ διέψευσε, υπερασπιζόμενη δημόσια τον Φοξ.
Αναφερόμενη στην επιστροφή της στην υποκριτική όταν ανακοινώθηκε η ταινία, η 51χρονη ηθοποιός είπε ότι αν και ένιωθε «διαφορετικά», παρομοίασε τον πρώτο της ρόλο μετά από τόσο καιρό με τη «μνήμη του μυ».

Η ίδια δήλωσε στον Τζίμι Φάλον στην εκπομπή «The Tonight Show»: «Το έκανα αυτό για τόσο πολύ καιρό, που είναι κάτι σαν διαδικασία. Απλά ξαναγύρισα σε αυτό. Αλλά αισθάνομαι λίγο διαφορετικά. Η τελευταία ταινία που έκανα ήταν το "Annie" με τον Τζέιμι, και έτσι η πρώτη ταινία που επιστρέφω είναι αυτή με τον Τζέιμι. Είναι τόσο σπουδαίος, είναι τόσο εύκολος, είναι τόσο επαγγελματίας, είναι τόσο ταλαντούχος, και απλός να μπορώ να δουλέψω μαζί του».

Η ταινία «Back In Action» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Ιανουαρίου 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr