Elite: Πέθανε ο ηθοποιός Χούλιαν Ορτέγκα στα 41 του χρόνια

Από καρδιακή ανακοπή 

Ο Χούλιαν Ορτέγκα, ο οποίος έπαιζε στην επιτυχημένη ισπανική σειρά του Netflix «Elite», πέθανε στις 25 Αυγούστου μετά από καρδιακή ανακοπή ενώ είχε επισκεφθεί την παραλία Zahora της Ισπανίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ήταν 41 ετών.

Η ισπανική Ένωση Ηθοποιών και Ηθοποιών (Union de Actores y Actrices) δημοσίευσε μια νεκρολογία για τον Ορτέγκα τη Δευτέρα.

Ενώ οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για πνιγμό του Ισπανού ηθοποιού, οι αρχές δήλωσαν αργότερα ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στην ακτή. Αφού οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να τον επαναφέρουν για αρκετά λεπτά, ο Ορτέγκα κηρύχθηκε νεκρός επί τόπου.
Ο Ορτέγκα υποδυόταν τον διευθυντή του εστιατορίου «La Cabana» στην ισπανική δραματική σειρά «Elite», εμφανιζόμενος σε αρκετά επεισόδια κατά την πρώτη σεζόν της σειράς. Το «Elite» προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το 2018-2024 και ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου.

Το «Elite» παρακολουθεί μια ομάδα εφήβων της εργατικής τάξης που εγγράφονται σε ένα διάσημο ιδιωτικό λύκειο και συγκρούονται με την καθιερωμένη ελίτ. Η σειρά ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία Fotogramas de Plata, ετήσια διάκριση του ισπανικού κινηματογραφικού περιοδικού «Fotogramas» από το 1951.
Άλλες συμμετοχές του Ορτέγκα περιλαμβάνουν τα «4 estrellas», «Untameable», «Sentimos las molestias» και «Mylove Lost».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr