Τσάνινγκ Τέιτουμ: Κατηγορεί την πρώην σύζυγό του Τζένα Ντεγουάν ότι καθυστερεί τις διαδικασίες του διαζυγίου

Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2018 και έχει μια 11χρονη κόρη

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ κατηγορεί την πρώην σύζυγό του Τζένα Ντεγουάν για «τακτική καθυστέρησης» στις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, ο 44χρονος σταρ του «Magic Mike» ισχυρίζεται ότι η αίτηση της ηθοποιού να απορριφθεί η νομική ομάδα του Τέιτουμ είναι μια «τακτική καθυστέρησης για να παρατείνει την υπόθεση του διαζυγίου μας».
Οι δικηγόροι του Τέιτουμ λένε ότι «έχει καταβάλει εξαντλητικές προσπάθειες για να διευθετήσει όλα τα ζητήματα σε αυτή την υπόθεση χωρίς δικαστική διαμάχη» και έχει κάνει «αμέτρητες προτάσεις διακανονισμού, έχει παρακολουθήσει πολλαπλές διαμεσολαβήσεις, οι δικηγόροι του έχουν ετοιμάσει πολλά σχέδια προτεινόμενης απόφασης και έχει προσπαθήσει να επιλύσει τα ζητήματα άμεσα».

Η Ντεγουάν, ωστόσο, πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι του πρώην της θα πρέπει να αποκλειστούν από τη δίκη λόγω σύγκρουσης συμφερόντων. Ισχυρίζεται ότι συμμετείχαν στην πώληση τμημάτων των επιχειρηματικών του οντοτήτων.

Σε μια κατάθεση την Τετάρτη, η 43χρονη ηθοποιός του «Step Up» αρνείται τους ισχυρισμούς του Τέιτουμ και τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να «καθυστερήσει τη διαδικασία της δίκης εμποδίζοντας τη δημοσιοποίηση σχετικών και ουσιαστικών εγγράφων σχετικά με τις συναλλαγές του "Magic Mike" που η Τζένα δικαιούται να λάβει».

«Στην πραγματικότητα, ο Τσάνινγκ χρησιμοποιεί κάθε κόλπο για να καθυστερήσει αυτή την υπόθεση από το να φτάσει σε δίκη. Στερεί από την Τζένα ένα δίκαιο και ίσο μερίδιο της κοινής περιουσίας και την προδικάζει κάθε μέρα που συνεχίζεται αυτή η υπόθεση», αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

«Όσο αυτή η υπόθεση διαζυγίου παρατείνεται, θα συνεχίσει να απολαμβάνει το άδικο πλεονέκτημα να εισπράττει τα έσοδα του "Magic Mike" χωρίς να καταβάλλει στην Τζένα το δίκαιο μερίδιό της - κάτι που κάνει εδώ και χρόνια».

Η Ντεγουάν είπε επίσης ότι η ομάδα του Τέιτουμ θα έπρεπε να είχε «αποκαλύψει την εκτεταμένη και συνεχή εμπλοκή της ομάδας του δικηγορικού γραφείου Glaser Weil σε πολεμικές συναλλαγές που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία της κοινότητας του "Magic Mike"».

Η Ντεγουάν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τέιτουμ τον Οκτώβριο του 2018, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές. Την επόμενη χρονιά, οριστικοποίησαν το διαζύγιο, αλλά δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε διακανονισμό σχετικά με την περιουσία ή σε συμφωνία επιμέλειας της 11χρονης κόρης τους, Έβερλι. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009, τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Step Up».

Ο Τέιτουμ βγαίνει με τη Ζόι Κράβιτς από το 2021. Τον Οκτώβριο του 2023, το People ανέφερε ότι ο ηθοποιός του «21 Jump Street» έκανε πρόταση γάμου στην 35χρονη ηθοποιό.

Από την πλευρά της, η Ντεγουάν προχώρησε με τον Στιβ Κάζι από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Τέιτουμ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2020 και έχουν δύο παιδιά μαζί, έναν 4 χρονών γιο και μια 2 μηνών κόρη.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr