Jurassic World Rebirth: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες με πρωταγωνιστές τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τζόναθαν Μπέιλι

Jurassic World Rebirth: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες με πρωταγωνιστές τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τζόναθαν Μπέιλι

Η 7η ταινία του κινηματογραφικού franchise θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου 2025

jurassic_world
Η Universal έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του «Jurassic World Rebirth», της έβδομης ταινίας του 31χρονου κινηματογραφικού franchise, με πρωταγωνιστές τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζόναθαν Μπέιλι και Μαχερσάλα Αλί.

Ο Γκάρεθ Έντουαρντς («Rogue One: A Star Wars Story», «The Creator») σκηνοθετεί, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κεπ, ο οποίος έγραψε το πρωτότυπο «Jurassic Park» που κυκλοφόρησε το 1993.

Κλείσιμο
457385803_1304346364251702_8391823071647222064_n

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, η ταινία θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του «Jurassic World Dominion», όταν «η κατάσταση του πλανήτη έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αφιλόξενη για τους δεινόσαυρους. Όσοι έχουν απομείνει υπάρχουν σε απομονωμένα ισημερινά περιβάλλοντα με κλίμα που μοιάζει με αυτό στο οποίο κάποτε ευδοκιμούσαν. Τα τρία πιο κολοσσιαία πλάσματα μέσα σε αυτή την τροπική βιόσφαιρα κατέχουν το κλειδί για ένα φάρμακο που θα επιφέρει θαυμαστά οφέλη για την ανθρωπότητα».

Το στούντιο αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες για πολλούς από τους χαρακτήρες της ταινίας. Ο χαρακτήρας της Γιόχανσον είναι μια ειδικός σε μυστικές επιχειρήσεις με το όνομα Ζόρα Μπένετ, η οποία έχει προσληφθεί για να ηγηθεί της ομάδας που εξάγει DNA από τα τρία πιο γιγαντιαία είδη δεινοσαύρων που έχουν απομείνει ζωντανά. Ο Αλί υποδύεται τον συνεργάτη της Ζόρα, Ντάνκαν Κινκέιντ, ο Μπέιλι έναν παλαιοντολόγο ονόματι Δρ Χένρι Λούμις και ο Ρούπερτ Φρέντ («Homeland») τον Μάρτιν Κρεμπς, τον εκπρόσωπο του φαρμακευτικού ομίλου που χρηματοδοτεί την αποστολή. Οι Φιλιπίν Βελζ («Station Eleven»), Μπεχίρ Συλβέν («BMF») και Εντ Σκρέιν («Deadpool») αποτελούν την υπόλοιπη ομάδα της Ζόρα.

Τελικά, συναντούν μια οικογένεια πολιτών «της οποίας η εκδρομή με βάρκα ανατράπηκε από επιδρομείς υδρόβιους δεινοσαύρους», οπότε όλοι «αποκλείονται σε ένα νησί όπου έρχονται αντιμέτωποι με μια σκοτεινή, συγκλονιστική ανακάλυψη που ήταν κρυμμένη από τον κόσμο για δεκαετίες».
Ο Μάνιουελ Γκαρσία-Ρούλφο («The Lincoln Lawyer») υποδύεται τον Ρούμπεν Ντελγάδο, τον πατέρα της οικογένειας που έχει ναυαγήσει, η οποία περιλαμβάνει τους Λούνα Μπλέιζ («Manifest»), Ντέιβιντ Ιακόνο («The Summer I Turned Pretty») και Οντρία Μιράντα («Lopez vs. Lopez»).

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Φρανκ Μάρσαλ και Πάτρικ Κρόουλι, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντένις Λ. Στιούαρτ και Τζιμ Σπένσερ.

Η ταινία «Jurassic World Rebirth» αναμένεται να προβληθεί στις 2 Ιουλίου 2025.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιθέα: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με την 27χρονη να «καρφώνεται» σε κολόνα - Δείτε βίντεο

Μάριος Αθανασίου για την ανάρτησή του: Ήταν αστοχία, η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, ζητώ συγγνώμη

Θεσσαλονίκη: «Πάμε να ξεσκίσουμε όλα τα σπίτια» - Οι διάλογοι των εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης