Μπάρι Κίγκαν: Θα παίξει στην ταινία Peaky Blinders

Μπάρι Κίγκαν: Θα παίξει στην ταινία Peaky Blinders

Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς, με πρωταγωνιστές τον Κίλιαν Μέρφι και τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον

barry_keoghan
Ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπάρι Κίγκαν εντάχθηκε στο καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Peaky Blinders» του Netflix.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τα «Banshees of Inisherin» και «Saltburn», είναι το τελευταίο όνομα ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται πλάι στον πρωταγωνιστή Κίλιαν Μέρφι στην ταινία που σκηνοθετεί ο Τομ Χάρπερ. Τον περασμένο μήνα, το Deadline αποκάλυψε αποκλειστικά ότι η Ρεμπέκα Φέργκιουσον θα συμμετέχει, επίσης, στο έργο.

Κλείσιμο
Όπως και για τη Φέργκιουσον, οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του Κίγκαν δεν έχουν γίνει γνωστές.

Όπως είχε αναφέρει το Deadline, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την ταινία «Peaky Blinders» τον Ιούνιο, με τον βραβευμένο με Όσκαρ για το «Oppenheimer» Μέρφι να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Τόμι Σέλμπι, αρχηγού της ομώνυμης γκανγκστερικής οικογένειας του Μπέρμιγχαμ.
Η συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς γράφτηκε από τον δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάιτ.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται επίσης μυστικές, ο Νάιτ έχει δηλώσει στο παρελθόν στο Deadline ότι η ιστορία της ταινίας θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος.
Ο Κίγκαν, ο οποίος έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου και κέρδισε το BAFTA στην ίδια κατηγορία για την επιτυχία του Μάρτιν ΜακΝτόνα « Banshees of Inisherin» το 2022, πέρυσι πρωταγωνίστησε στην ταινία « Saltburn » της Έμερλανντ Φενέλ, για την οποία έλαβε υποψηφιότητες για BAFTA και Χρυσή Σφαίρα. Είχε ήδη ένα πολυάσχολο 2024 με τη συμμετοχή του στην περιορισμένη σειρά «Masters of the Air» της Apple TV+ . Στον κινηματογραφικό τομέα, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bird» της Αντρέα Άρνολντ, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Ακολουθεί η ταινία «Bring Them Down», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο TIFF στις 9 Σεπτεμβρίου. Επίσης, έχει στα σκαριά το άτιτλο έργο του Τρέι Έντουαρντ Σουλτς, μαζί με τον Weeknd και την Τζένα Ορτέγκα, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει μαζί με τους Κρις Χέμσγουορθ και Μαρκ Ράφαλο στη διασκευή του μυθιστορήματος «Crime 101» του Ντον Γουίνσλοου από τα Amazon MGM Studios.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης