Χάρης Ρώμας: Yπάρχει το περιθώριο να βρεθεί ο σύντροφος που θα αισθανθώ ότι θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος

Χάρης Ρώμας: Yπάρχει το περιθώριο να βρεθεί ο σύντροφος που θα αισθανθώ ότι θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος

Λέω στους γύρω μου, ειδικά στους νεότερους, ότι είναι μεγάλη απώλεια να μη ζήσεις το ερωτικό πάθος, πρόσθεσε

romas
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σημασία της συντροφικότητας, αλλά και τους μεγάλους και έντονους έρωτες που έζησε όταν ήταν νεότερος.

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται ότι έχει πετύχει στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «On Time»: «Νιώθω ότι σε όλα τα επίπεδα έχω το περιθώριο μπροστά μου να παλέψω για να εξελιχθεί το κομμάτι αυτό ακόμα περισσότερο. Φυσικά και θέλω και στο προσωπικό επίπεδο, το οποίο ήταν πολυσύνθετο και σημαντικό. Έχω ζήσει μεγάλους και ανεπανάληπτους, θυελλώδεις έρωτες κι έχω πληγωθεί και πάρα πολύ, κι έχω πληγώσει άθελά μου, και σίγουρα θα έλεγα σε όλους ότι όποιος δεν έχει ζήσει έντονα έρωτες, χάνει».

Επίσης, σημείωσε πως πιστεύει ότι θα βρει έναν σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής του, τονίζοντας συγχρόνως τη σημασία του παθιασμένου έρωτα όταν είσαι νέος: «Αλλά υπάρχει το περιθώριο για να βρεθεί ο σύντροφος που θα αισθανθώ ότι θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Λέω στους γύρω μου, ειδικά στους νεότερους, ότι είναι μεγάλη απώλεια να μη ζήσεις το ερωτικό πάθος. Και το έχω νιώσει, και το έχω βιώσει, και το έχω πληρώσει, αλλά τώρα θα ήθελα να ζήσω και την απόλυτη συντροφικότητα. Αν και την έχω ζήσει κι αυτήν. Έχω κάνει σχέσεις πάνω από δέκα χρόνια. Θα δείξει… Νιώθω ότι θα συμβεί κι αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης