Χειροκροτούσαν όρθιοι επί 15 λεπτά τη Τζολί στη Βενετία για τη Μαρία Κάλλας - Βίντεο με τη συγκίνησή της

Δείτε βίντεο από το Φεστιβάλ Βενετίας - Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Τζολί

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Μαρία» που αναφέρεται στη ζωή της Μαρίας Κάλλας έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας και η Αντζελίνα Τζολί ως πρωταγωνίστριά της αποθεώθηκε. Η ίδια έφτασε ελαφρώς καθυστερημένη στην Sala Grande του Lido με το κοινό να περιμένει υπομονετικά την άφιξή της υπό πολύ αυστηρό σεκιούριτι. Μετά το τέλος της πραγματικά εντυπωσιακής αυτής κινηματογραφικής ιστορίας (αποτυπώνεται ο χαρακτήρας της Κάλλας μέσα από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους) ο κόσμος αποθέωσε την Τζολί χειροκροτώντας την όρθιος επί 15 λεπτά με αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στα αποκλειστικά μας βίντεο εκείνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυα της. Αντάλλασσε δε αγκαλιές με σκηνοθέτη, παραγωγό και συνεργάτες.

Η συγκίνησή της:


Το ίδιο συγκινημένο ήταν και το κοινό. Κατά την έξοδό της ο κόσμος της έδινε συγχαρητήρια ενώ κοντοστάθηκε όταν η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Μαρία Λεμονιά της είπε «ως ελληνίδα σας ευχαριστώ!». «Α χάρηκα πολύ για την γνωριμία» απάντησε εκείνη που λατρεύει την Ελλάδα, έχει περάσει ένα καλοκαίρι της στην Σαντορίνη και όπως πληροφορηθήκαμε δεν αποκλείεται μέσα στο φθινόπωρο να μας ξαναεπισκεφθεί. 


Βίντεο από την είσοδό της:



Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr