Ρομπ Λόου: Όταν αστυνομικοί σταμάτησαν τον ηθοποιό επειδή κάπνιζε μαριχουάνα με τον Μάικλ Τζ. Φοξ σε λεωφορείο

Ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό από τη δεκαετία του '80, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με πολλούς διασήμους

Ο Ρομπ Λόου είχε κάποτε μπλέξει με τις αρχές, επειδή κάπνιζε μαριχουάνα με τον Μάικλ Τζ. Φοξ.

Ο 60χρονος ηθοποιός περιέγραψε τη φορά που τον είχαν πιάσει να καπνίζει χόρτο με τον ηθοποιό του «Back to the Future» το 1986.

Ο Λόου διηγήθηκε την ιστορία στο podcast «Where Everybody Knows Your Name»: «Ήμασταν σε περιοδεία με λεωφορείο στην Καλιφόρνια για το "Prop 65", το οποίο αφορούσε τον καθαρισμό του υδάτινου συστήματός μας, και όλοι στον πλανήτη ήταν σε αυτό [σ.σ. το λεωφορείο]».
«Αλλά υπήρχαν δύο διαφορετικά λεωφορεία. Μας σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα, αλλά και επειδή ο Μάικλ Τζ. Φοξ και εγώ καπνίζαμε χόρτο από την οροφή του λεωφορείου», παραδέχτηκε.

Δεν ήταν οι μόνοι διάσημοι, όμως, που βρίσκονταν σε αυτό το λεωφορείο.

«Ο αστυνομικός μας σταμάτησε και ήταν σαν ένα αυτοκίνητο κλόουν - βγήκαν η Γούπι Γκόλντμπεργκ, η Σερ, ο Τζαντ Νέλσον, ο Μάικλ Τζ. Φοξ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Μάθιου Μπρόντερικ, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Τζέιν Φόντα, ο Ντάνι Γκλόνερ», αποκάλυψε.

Ο Λόου είπε ότι το λεωφορείο τους σταμάτησε επειδή «είχαμε ανοίξει την πάνω έξοδο έκτακτης ανάγκης» και ανέφερε με ειλικρίνεια: «Ο Μάικλ και εγώ, και καπνίζαμε χόρτο».

Ο 60χρονος έχει μιλήσει για την πάλη του με τον εθισμό στη δεκαετία του '80. Απεξαρτήθηκε το 1990 με τη βοήθεια της γυναίκας του, της makeup artist Σέριλ Μπέρκοφ, την οποία παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr