Δημήτρης Σταρόβας: Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, είπε σε νέο βίντεο

Ο μουσικός επέστρεψε στο κανάλι του στο YouTube

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε με ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, στο βίντεο με τίτλο «Ελπίζω να με θυμάστε», μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι όταν επανέλθει πλήρως η ομιλία του, θα δημιουργήσει ενδεχόμενως και άλλα βίντεο, για να διηγηθεί αναλυτικά όλα όσα πέρασε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί υπάρχει λόγος. Θα το διαπιστώσετε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Επίσης, μεταξύ άλλων, είπε ότι επιστρέφει στα μαθήματα κιθάρας και σιγά-σιγά στις παλιές του συνήθειες: «Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος είναι γιατί όπως βλέπετε είμαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα γενικότερα. Όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική».

H τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα

Στις αρχές Αυγούστου, ο Δημήτρης Σταρόβας δείπνησε με φίλους του σε βραδινή έξοδο και φάνηκε ότι είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του.

Τον Μάιο ο μουσικός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και παρέμεινε στο σπίτι του για αρκετό καιρό, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, προκειμένου να αποκατασταθούν ορισμένα προβλήματα που ανέκυψαν, όπως το ότι έχασε την ομιλία του.

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Summer's Cool» έδειχνε τον καλλιτέχνη να διασκεδάζει με μια παρέα φίλων και τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που δεν έχει φύγει από το πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Δείτε το βίντεο

Στο ίδιο εστιατόριο, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα είχαν πάει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάντρα Βουτσά, οι οποίοι είχαν φωτογραφηθεί μαζί του και είχαν δημοσιεύσει τα σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr