Oasis: «Πόλεμος» προσφορών για τα δικαιώματα της ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους

Oasis: «Πόλεμος» προσφορών για τα δικαιώματα της ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους

Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια με νέα περιοδεία

OASIS
Οι θαυμαστές κατενθουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού ο Νόελ και ο Λίαμ Γκάλαχερ επιβεβαίωσαν ότι οι Oasis επανασυνδέονται και θα πραγματοποιήσουν μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Και καθώς οι φαν ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για εισιτήρια, οι εταιρείες παραγωγής φέρονται επίσης να συγκρούονται για τα δικαιώματα μιας ταινίας σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους.

Σύμφωνα με τη Sun, ένας σκληρός «πόλεμος» προσφορών έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνων που θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τα δικαιώματα.
Κλείσιμο
Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Μια ειδική ομάδα στην Apple συναντήθηκε για να συζητήσει την προσφορά που υποβάλλει, και οι εταιρείες που συνεργάζονται με το Netflix και το Prime Video κάνουν το ίδιο».

Πρόσθεσε: «Οι προσφορές που υποβάλλονται ανέρχονται σε εκατομμύρια. Ξέρουν ότι η τιμή πρέπει να είναι σωστή για να πείσουν τον Νόελ και τον Λίαμ να το κάνουν».

Η ομάδα των Oasis φέρεται να ετοιμάζεται να εξετάσει τις προσφορές «εν ευθέτω χρόνω», αφού έχει ήδη κατακλυστεί από αυτές μετά την ανακοίνωση της επανένωσης.

Ωστόσο, το αν οι μουσικοί θα συμφωνήσουν με τα γυρίσματα της περιοδείας είναι ένα άλλο θέμα, καθώς η πηγή παραδέχτηκε ότι δεν το «χρειάζονται».

Αυτό έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση τριών νέων ημερομηνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την περιοδεία επανένωσης την Πέμπτη, μετά από μια «πρωτοφανή» ζήτηση για εισιτήρια.


Το εμβληματικό συγκρότημα της Britpop πρόσθεσε επιπλέον συναυλίες στο Heaton Park στις 16 Ιουλίου, στο Wembley στις 30 Ιουλίου και στο Εδιμβούργο στις 12 Αυγούστου. Οι νέες συναυλίες σημαίνουν ότι οι Oasis θα δώσουν συνολικά 17 συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με πέντε από αυτές στο στάδιο Wembley, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης παγκόσμιας περιοδείας τους το επόμενο έτος.

Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS
Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης