Λία Ρεμίνι: Μετά τη Τζένιφερ Λόπεζ και η κολλητή της φίλη παίρνει διαζύγιο

Μετά από 21 χρόνια γάμου με τον Άντζελο Πάγκαν - Δείτε την ανάρτησή τους στο Instagram

Η Λία Ρεμίνι και ο Άντζελο Πάγκαν έβαλαν τέλος στον γάμο τους, μετά από 21 χρόνια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από συνολικά 28 χρόνια κοινής πορείας. Έκαναν γνωστή την είδηση με μία  ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το διαζύγιο της Λία Ρεμίνι έρχεται λίγο καιρό μετά από αυτό της καλής της φίλης, Τζένιφερ Λόπεζ με τον Άφλεκ.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η ηθοποιός αναφέρει για τον χωρισμό με τον σύζυγό της: «Λοιπόν, εδώ είμαστε. Μετά από 28 χρόνια μαζί και 21 χρόνια γάμου αποφασίσαμε να υποβάλλουμε αίτηση διαζυγίου. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από πολλή σκέψη και όσο δύσκολο κι αν είναι το διαζύγιο, το προσεγγίζουμε με θετική προοπτική, γιατί ξέρουμε ότι είναι το καλύτερο για εμάς. Είμαστε υπερήφανοι για το πώς δουλέψαμε μαζί αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ναι, είμαστε και λυπημένοι και πρέπει να σκεφτούμε κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε, καθώς συνεχίζουμε να προχωράμε στη νέα μας κανονικότητα, μαζί ακόμα με πολλούς τρόπους, αλλά χώρια σε μερικούς νέους. Αλλά εδώ είναι το θέμα: είμαστε οι καλύτεροι φίλοι εδώ και τόσα χρόνια. Ακόμα γιορτάζουμε μαζί διακοπές, παρακολουθούμε μαζί τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές εκπομπές και μαζευόμαστε σαν οικογένεια. Λοιπόν, το μεγάλο ερώτημα - γιατί; Για να το πούμε απλά, αλλάξαμε και οι δύο, όπως κάνουν οι άνθρωποι και συνηθίσαμε να παίζουμε ρόλους που δεν μας ταίριαζαν πια. Μετά από πολλή προσπάθεια και σκέψη, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα, το οποίο αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα. Ο δεσμός μας είναι ακόμα ισχυρός - απλά εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό. Πιστεύουμε ότι ένας γάμος που κράτησε τόσο πολύ και δημιούργησε τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις, ειδικά η ανατροφή της απίστευτης κόρης μας, είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε. Από τη δική μας οπτική γωνία, αυτός ο γάμος είχε τεράστια επιτυχία. Και τώρα, ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο αγαπημένες στιγμές - απλά με έναν διαφορετικό τρόπο».

Τέλος, εξήγησε τους λόγους που ήθελαν και οι δύο να μιλήσουν ανοιχτά για το διαζύγιό τους. «Θέλουμε να είμαστε όσο πιο διαφανείς μπορούμε να είμαστε εδώ γιατί, για χρόνια, μοιραζόμασταν τον γάμο μας τόσο δημόσια, είτε μέσα από τις προσφορές μας στο VH1, είτε στο ριάλιτι σόου μας, που έτρεξε για δύο σεζόν στο TLC. Μοιραζόμαστε αυτή την άγνωστη πτυχή μαζί σας, καθώς κάνουμε τα πρώτα μας βήματα σε αυτό το επόμενο στάδιο της ζωής μας δημόσια. Θα θέλαμε όλοι να έχουν περισσότερη πρόσβαση σε διαφορετικά είδη ιστοριών σχέσεων και να μην νιώθουν τόσο απομονωμένοι στις αλλαγές που κάνουν εκατομμύρια ζευγάρια κάθε χρόνο. Ελπίζουμε ότι το ταξίδι μας μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους να δουν ότι οι σχέσεις, που είτε αλλάζουν, είτε τελειώνουν, δεν είναι αποτυχίες. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε αποσπάσματα από τη ζωή μας καθώς πλοηγούμαστε σε αυτό το νέο κεφάλαιο. Αγάπη, Λία & Άντζελο», κατέληξε.

Δείτε τη δημοσίευση


Φωτογραφία άρθρου: 
GETTY IMAGES 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr