Μπραντ Πιτ - Ινές ντε Ραμόν: Περνούν χρόνο στο οινοποιείο Miraval

Ο γαλλικός αμπελώνας έχει αποτελέσει αιτία σφοδρής σύγκρουσης με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ινές ντε Ραμόν, περνούν μέρος του καλοκαιριού μαζί στο γαλλικό οινοποιείο του, το Chateau Miraval, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας άγριας διαμάχης με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Αντζελίνα Τζολί.

Ο Πιτ επισκέφθηκε τον κολλητό του Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ, μόνος του αυτόν τον μήνα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και εθεάθη να οδηγάει μοτοσικλέτα στην Ισλανδία. Γυρίζει επίσης την επερχόμενη ταινία του για τους αγώνες αυτοκινήτων, «F1». Σύμφωνα, όμως, με το Page Six εξακολουθεί να περνάει πολύ ποιοτικό χρόνο με τη σύντροφό του στο οινοποιείο.
Ο Πιτ και ο ντε Ραμόν έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2022, με μια πηγή να εικάζει ότι δεν θέλει να «εκνευρίσει» την Τζολί.

Η νομική μάχη για τον αμπελώνα των 1800 στρεμμάτων είναι συνεχιζόμενη και αρκετά περίπλοκη. Αλλά στην ουσία, ο Πιτ ισχυρίζεται ότι έδωσε στη Τζολί το μισό οινοποιείο ως γαμήλιο δώρο, με τον όρο ότι αν ήθελε ποτέ να το πουλήσει, θα έπρεπε να του το προσφέρει πίσω. Η Τζολί πούλησε το μερίδιό της σε τρίτο πρόσωπο και ο Πιτ ισχυρίζεται ότι αυτό ήταν παραβίαση της συμφωνίας. Το ζευγάρι, μάλιστα, παντρεύτηκε στον αμπελώνα το 2014.

Μια πηγή δήλωσε ότι ο 60χρονος ηθοποιός είναι απλά ένας ιδιωτικός τύπος.

«Ζει τη ζωή του. Η Αντζελίνα έχει ήδη κάνει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει, δηλαδή να χωρίσει τα παιδιά από τον πατέρα τους», σχολίασε.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει έξι παιδιά μαζί: Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 19 ετών, Σιλό, 18 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών.


Φωτογραφία άρθρου: Kym Illman/Getty Images

Ειδήσεις σήμερα:

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα σόγια βάζουν λόγια, έχω βρεθεί στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω τον λόγο


Στην αντεπίθεση ο Σπίρτζης: «Προειλημμένη η απόφαση διαγραφής μου από τον Κασσελάκη»


Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και οι ελληνικές συμμετοχές την 3η μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr