Power of Love - Νίκος Πελετιέ: Αυτό με τις 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα με 2

Αν ήθελα να είμαι με τρεις, θα έπαιρνα τρεις και τη Νίκη να βοηθάει στο καθάρισμα, σχολίασε ο παίκτης

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love», ο Νίκος Πελετιέ μοιράστηκε για άλλη μια φορά τις απόψεις του σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αρχικά, όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες συζητούσαν για το πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ο άνδρας ή η γυναίκα στον/στη σύντροφό του.

«4 ώρες είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα σε 4 ώρες», είπε αρχικά ο Πελετιέ.

«Εγώ μπορεί να θέλω να είμαστε όλη μέρα μαζί», σχολίασε η Σωτηρία.

Δείτε το βίντεο

«Όλη μέρα μαζί, εάν το κάνεις αυτό υπογράφεις την καταδίκη αυτής της σχέσης ή αυτού του γάμου», απάντησε ο παίκτης και διευκρίνισε: «8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ύπνο, 4 ώρες για σένα και 4 ώρες για οικογένεια και γυναίκα».

«Αυτό θα λειτουργήσει άψογα στην κοινωνία μας. Τα διαζύγια θα εξαφανιστούν», τόνισε στη συνέχεια ο Πελετιέ.

«Νίκο, να ρωτήσω κάτι, εσύ που θες τρεις γυναίκες, το 2ωρο θα διαιρεθεί δια τρία;», ρώτησε σε εκείνο το σημείο η Νίκη, προκαλώντας αντιδράσεις και γέλια από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο παίκτης απάντησε: «Παράξενο που είπε κάτι έξυπνο η Νίκη. Εάν μπορέσω να έχω 3 γυναίκες, πίστεψέ με ότι όχι μόνο θα είμαι υπερπετυχημένος σε όλους τομείς… Αν τα καταφέρω συναισθηματικά, οικονομικά, σωματικά να ικανοποιώ τρεις γυναίκες, θα μου στέλνεις μήνυμα για να ακούσεις 3 δευτερόλεπτα τη φωνούλα μου».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το φαινόμενο με τις 3 γυναίκες, είναι πολύ δύσκολο για το πετύχει ένας άντρας. Το δοκίμασα με δύο κι ήταν λίγο δύσκολο. Αν ήθελα να είμαι με τρεις, θα έπαιρνα τρεις και τη Νίκη να βοηθάει στο καθάρισμα. Είναι καλή σε αυτά, είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή σε αυτά».

Ειδήσεις σήμερα:

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα σόγια βάζουν λόγια, έχω βρεθεί στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω τον λόγο


Στην αντεπίθεση ο Σπίρτζης: «Προειλημμένη η απόφαση διαγραφής μου από τον Κασσελάκη»


Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και οι ελληνικές συμμετοχές την 3η μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr