Joker - Folie à Deux: O Άρθουρ Φλεκ συγκεντρώνει τους οπαδούς του στο νέο teaser

Joker - Folie à Deux: O Άρθουρ Φλεκ συγκεντρώνει τους οπαδούς του στο νέο teaser

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας

joker_2
Δόθηκε μια ακόμη ματιά στο «Joker: Folie à Deux», με ένα νέο teaser το οποίο δείχνει μερικές εικόνες από τη δίκη του Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) και τους οπαδούς που έχει συγκεντρώσει από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Στο teaser, ο Άρθουρ φαίνεται να υποστηρίζει την υπόθεσή του στην αίθουσα του δικαστηρίου, με ζωγραφισμένο το πρόσωπό του. Ο δολοφονικός «Τζόκερ» δείχνει πόσους οπαδούς έχει συγκεντρώσει στο δικαστήριο, ενώ θέτει το ερώτημα: «Ποιον νομίζεις ότι βλέπουν;». Επίσης, στο βίντεο δίνεται μια πρώτη γεύση από το ειδύλλιο που θα ανθίσει μεταξύ του πρωταγωνιστή και της Χαρλίν «Λι» Κουίνζελ - της εκδοχής της Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga. Σε ένα σημείο του teaser, οι δυο τους μάλιστα φαίνονται να χορεύουν σε μια σκάλα που θυμίζει την εμβληματική σκηνή που εμφανίζεται στην αφίσα της αρχικής ταινίας.

Δείτε το teaser
Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το σίκουελ του Τζόκερ, αλλά η νέα ταινία θα έχει πολύ διαφορετικό τόνο σε σχέση με την πρώτη.
Κλείσιμο
Θα ενσωματωθούν μουσικά στοιχεία στο «Joker: Folie à Deux», αξιοποιώντας στο έπακρο το υπόβαθρο της Lady Gaga ως εξαιρετικά επιτυχημένης τραγουδίστριας. Αν και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τους θαυμαστές που δεν είναι τόσο αισιόδοξοι για το σίκουελ του Joker, ο Φίλιπς παραδέχτηκε ότι το κύριο κίνητρό του για να κάνει άλλη μια ταινία ήταν απλά για να περάσει χρόνο με πολλούς από τους ανθρώπους με τους οποίους γύρισε το πρώτο φιλμ, κάτι που απόλαυσε πλήρως.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης