Μπεν Άφλεκ: Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Επίσης, ο πατέρας της 36χρονης έχει υποστηρίξει δημόσια τον Τραμπ, κάτι που ανησυχεί τον ηθοποιό

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Επίσης, πηγές υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός ανησυχεί ότι θα συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο πατέρας της 36χρονης, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, είναι υπέρ του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγαίνει με την 36χρονη εν μέσω του χωρισμού του από τη Λόπεζ και μάλιστα δήλωσε ότι οι δυο τους δεν γνωρίζονται καν.
Η διάψευση ήρθε αφού πολλές πηγές είχαν ισχυριστεί ότι ο Άφλεκ και η Κένεντι περνούσαν χρόνο μαζί και ότι είχαν βγει στο παρελθόν πριν ο Άφλεκ αναζωπυρώσει τη σχέση του με την 55χρονη τραγουδίστρια.

Τώρα, πηγές ανέφεραν στην DailyMail.com ότι ο Άφλεκ βάζει σε παύση τη σχέση του με τον Κένεντι, καθώς φοβάται ότι θα μπορούσε να είναι επιζήμια για τις διαδικασίες του διαζυγίου του και συγχρόνως φοβάται ότι θα συνδέσει το όνομά του με τον Τραμπ, αφού ο πατέρας της Κικ τον υποστηρίζει.

«Ο Μπεν δεν έπρεπε να πει τίποτα», δήλωσε μια πηγή. «Προσπάθησε να διαγράψει την Κικ από τη ζωή του και αυτό δεν ήταν δίκαιο για εκείνη ή για οποιονδήποτε την ξέρει. Προσπαθεί να το παίξει ότι δεν την ξέρει, αλλά αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι δεν ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι στον κόσμο που γνώριζαν ότι κάποτε έβγαιναν ή ότι έβγαιναν πάλι τελευταία. Φοβάται ότι αυτό θα επηρεάσει το διαζύγιό του και, παρόλο που δεν έβγαινε με την Κικ όσο ήταν με τη Λόπεζ, το να πει ότι δεν την ήξερε καν δεν ήταν η σωστή κίνηση».

Μια άλλη πηγή υποστήριξε ότι στον Άφλεκ «δεν του αρέσει η εισβολή στην ιδιωτική ζωή που συνεπάγεται η φήμη, όπως το να βλέπει το όνομά του στις ειδήσεις όλη την ώρα - και δεν του άρεσε η αναφορά στο Συνέδριο των Δημοκρατικών».
Και σημείωσε: «Και τώρα, όταν πρόκειται για την Κικ, ανησυχεί για το αν θα συνδεθεί με τον Τραμπ μετά την υποστήριξη του πατέρα της. Δεδομένου του σημερινού πολιτικού κλίματος, ο Μπεν βάζει φρένο στην Κικ. Αλλά όχι μόνο λόγω της σύνδεσης με τον Τραμπ. Ανησυχεί επίσης για το τι θα σκεφτεί η Τζέι Λο».

Την Τρίτη, η εκπρόσωπος του ηθοποιού, Τζεν Άλεν, δήλωσε στο PEOPLE ότι δεν βγαίνει με την Κένεντι. Ειδικότερα, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε τίποτα από αυτά. Δεν ξέρω καν αν γνωρίζονται μεταξύ τους».

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr