Θανάσης Ευθυμιάδης: Τραγουδά στο Instagram

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τραγουδά στο Instagram

Γεννήθηκε μέσα μου αυτό το τραγούδι και επειδή μου άρεσε πολύ, το μοιράζομαι - από καρδιάς - μαζί σας, έγραψε σε ανάρτησή του

thanasis_euthimiadis
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Αύγουστο που πέρασε, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος.

Στο κλιπ, η ηθοποιός κάθεται κάτω στο χώμα σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα χωράφι με ελιές και τραγουδάει στην κάμερα.

Αρχικά, έγραψε: «Και προχωρώ... Αυτός ο Αύγουστος δεν είχε μόνο ζέστη, ξεραίλα, στάχτες και αποκαΐδια. Αυτός ο Αύγουστος είχε μαγικές ανατολές και μαγικά ηλιοβασιλέματα. Είχε και νύχτες λουσμένες στο φως των αστεριών.... Ωραίες ευκαιρίες για να σκεφτεί κανείς: Γιατί ήρθα σ' αυτή τη ζωή και τι κάνω για να το κατορθώσω. Μία τέτοια νύχτα, γεννήθηκε μέσα μου αυτό το τραγούδι και επειδή μου άρεσε πολύ, το μοιράζομαι - από καρδιάς - μαζί σας». 

Στη συνέχεια, παρέθεσε τους στίχους του τραγουδιού: «Όσα κι αν έψαχνα να βρω, σε μένανε τα βρήκα. Κι απ τις φουρτούνες τής ζωής, κατάφερα και βγήκα. Βλέπω ψηλά τον ουρανό, τώρα με άλλα μάτια. Κι από το φως των αστεριών, ενώνω τα κομμάτια. Και προχωρώ και προχωρώ κι όλο τον κόσμο αγαπώ. Και προχωρώ και τραγουδώ κι όλο τον κόσμο αγαπώ».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης