Αναστασία Τσιλιμπίου: Αν όλοι πηγαίναμε σε ψυχολόγο, θα είχαν λυθεί πάρα πολλά προβλήματα στην κοινωνία

Επικροτώ κάθε άνθρωπο που έχει τα κότσια να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να πει ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξω, πρόσθεσε

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία, την ενασχόλησή της με την υποκριτική από πολύ νεαρή ηλικία και τις αναμνήσεις της από το σχολείο.

Αρχικά, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», δήλωσε: «Εννοείται κάνω ψυχοθεραπεία. Όποτε νιώσω την ανάγκη αυτή, είναι ό,τι καλύτερο για τον εαυτό μου. Αδειάζει η ψυχή μου και ηρεμεί. Η ψυχοθεραπεία είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει κάποιος άνθρωπος στον εαυτό του. Ακόμη είναι ταμπού να μιλάμε για την ψυχική υγεία και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Νομίζω αν όλοι πηγαίναμε σε ψυχολόγο, θα είχαν λυθεί πάρα πολλά προβλήματα στην κοινωνία… Επικροτώ κάθε άνθρωπο που πηγαίνει στον ψυχολόγο και κάνει ψυχοθεραπεία και έχει τα κότσια να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να πει ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξω».

Για το γεγονός ότι είχε χαρακτηριστεί «παιδί-θαύμα» όταν ήταν 9 ετών και είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως ηθοποιός, η Αναστασία Τσιλιμπίου θυμήθηκε από εκείνη την περίοδο: «Όταν ήμουν μικρή το έβλεπα όλο αυτό σαν παιχνίδι. Αργότερα από το «Νησί» και μετά άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και το πόσο πολύ δουλεύει ο κόσμος πίσω από μια δουλειά».

Σε ερώτηση για το πώς την αντιμετώπιζαν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, η ηθοποιός ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έδινα τότε κάποιο δικαίωμα στο σχολείο για να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ήμουν πάντα πάρα πολύ χαμηλών τόνων παιδί και ακόμη είμαι και προσπαθώ να κοινωνικοποιούμαι για να μην νομίζει ο κόσμος ότι είμαι ξινή (γέλια). Οριακά λοιπόν τότε ήταν σχεδόν απαρατήρητο ότι δούλευα στην τηλεόραση... Ούτε η οικογένεια μου τόνιζε ποτέ αυτό το θέμα».

Ειδήσες σήμερα:

Άννα Κορακάκη: To θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες

Λήγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία ένταξης στο σύστημα πληρωμών IRIS - Τσουχτερό το πρόστιμο


Η οικογένεια επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr