Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το απόγευμα η γαμήλια τελετή με τη Μαράια - Πυρετός προετοιμασιών και VIP καλεσμένοι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το απόγευμα η γαμήλια τελετή με τη Μαράια - Πυρετός προετοιμασιών και VIP καλεσμένοι

Διπλή τελετή σε παραλία του Costa Navarino για το ζευγάρι – Περίπου 200 οι προσκεκλημένοι

antetokounbo1
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Costa Navarino για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του, Μαράια.

Η γαμήλια δεξίωση του αστέρα του NBA είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, VIP και φίλων που έχουν καταλύσει στην περιοχή από την Παρασκευή.

Επειτα από περίπου μία δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ή σχεδόν έτσι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν θα πρόκειται για θρησκευτικό γάμο -ο «Greek Freak» είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του ανήκει στο καθολικό δόγμα-, ούτε για πολιτικό αλλά για μια υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί. Της γαμήλιας τελετής θα ακολουθήσει η δεξίωση.

Σημειώνεται ωστόσο πως ακόμη δεν είναι σαφές εάν το ζεύγος επέλεξε να κάνει την υβριδική τελετή του γάμου τους το πρωί της Κυριακής και το απόγευμα να κάνουν την δεξίωση παρουσία όλων των προσκεκλημένων.

Το ζήτημα είναι βέβαια πώς θα χαλιναγωγήσουν τους 200 προσκεκλημένους τους και θα διασφαλίσουν ότι κανείς τους δεν θα ανοίξει μια χαραμάδα στον γάμο της χρονιάς μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σε αυτή την κατεύθυνση απαγορεύεται οι καλεσμένοι να έχουν κινητά τηλέφωνα. Για αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και με το ζεύγος των «νεονύμφων» θα υπάρχουν φωτογράφοι που έχουν επιλέξει ο Γιάννης και η Μαράια.

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου θα έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Κλείσιμο
Χθες, Σάββατο, το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμη πάρτι για τους καλεσμένους του. Πρόκειται για το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τον τόπο καταγωγής του αθλητή.

Τριήμεροι εορτασμοί 

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party». Θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο. Οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων» Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3sh3zghnrdl)

Η άφιξη του ζευγαριού

Το ζευγάρι, γνωστό για το στιλ και την κομψότητά του, ακολούθησε την ίδια θεματική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος, ενώ περπάτησαν στην προβλήτα πιασμένοι χέρι χέρι, ο Γιάννης με βερμούδα και η Μαράια με μίνι φόρεμα, φυσικά στα λευκά.

Το πάρτι έλαβε χώρα στο μπαρ «Between», το οποίο βρίσκεται επίσης στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W».

Βίντεο από την άφιξη του ζευγαριού στο πάρτι

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3tgrkamwi01)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3th1160ftg1)

Παρέλαση από VIP στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στην Ελλάδα με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας βρίσκονται και 30 VVIP. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, ο θρύλος του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, που συνδέεται με στενή φιλία με τον «Greek Freak», η Σερένα Γουίλιαμς, οι παίκτες και ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3t7j52q99gx)

Πέραν των συμπαικτών του Γιάννη αλλά και άλλων γνωστών αθλητών, στη Μεσσηνία βρίσκονται και αθλητές που έχουν αγωνιστεί μαζί του και με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Οι πιο σημαντικοί καλεσμένοι φιλοξενούνται στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και την πάντα καλοδεχούμενη υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης