Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες

Στα γήπεδα γκολφ του Navarino Hills η τελετή και η δεξίωση μετά τις 18:00 - 19:00 - Με σύμφωνο εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας όσοι θα εργαστούν για τη γαμήλια δεξίωση - Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, το μενού και το κρασί του Greek Freak

Antetokounmpo-Gamos-mak
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Γιάννη Αντετικούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino.

Μετά από μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά - τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα - ο Γιάννης και η Μαράια ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο υπό τη δύση του ήλιου, σε μια τελετή που όλα υπόσχονται να είναι παραμυθένια.

Ο γάμος υπό τη δύση του Ηλίου

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18:00 και 19:00, ώρα που επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε η δύση του ήλιου να προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα καθώς το ζευγάρι θα ανταλλάσσει τους όρκους του. Μετά την τελετή, θα ακολουθήσει η δεξίωση, όπου η αγάπη τους θα εορταστεί παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων.

Από τις 15:00, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις γαμπριάτικες ετοιμασίες μαζί με τα αδέλφια του και στενούς φίλους, καθώς και συμπαίκτες από την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.


Το γαμπριάτικο κοστούμι

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο Γιώργο Παπαδόγαμβρο που έχει επιμεληθεί το κοστούμι του γαμπρού, των αδελφών του καθώς και τα λευκά κοστούμια που φορούσαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση που προηγήθηκε χθες. 


Μετά τις 18:00, ο Γιάννης και η Μαράια θα κατευθυνθούν στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή του Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ, με θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, όπου θα ανταλλάξουν τους όρκους τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

PEOPLE_NavarinoHills_Clubhouse_02-credits-George-Sfakianakis


Εκεί, θα ακολουθήσει και η δεξίωση, παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων του Λεμπρόν Τζέιμς, της Σερένα Γουίλιαμς, καθώς και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

golf_awards
Το ειδυλλιακό τοπίο του Navarino Hills


Ινκόγκνιτο

Οι απαιτήσεις για την ιδιωτικότητα είναι εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφαλίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό της δεξίωσης, ενώ κατά πληροφοφίες ο μόνος τρόπος για να πλησιάσει κάποιος είναι μέσω... drone.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονται για τον γάμο έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού. 

Το μενού και οι VVIP

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου θα έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.


Ανάμεσα στους 150-200 καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στο Costa Navarino με ιδιωτικές πτήσεις, βρίσκονται και 30 εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα (VVIPs), όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, καθώς και προσωπικότητες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς.

Οι 12 από τους καλεσμένους έχουν καταλύσει στο πολυτελές ξενοδοχείο W, ενώ οι υπόλοιπο στο The Romanos του Costa Navarino, έτοιμοι να συμμετάσχουν σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης