Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Ο γάμος στο σπήλαιο και το beach party στην Κρήτη

Τα βίντεο που ανέβασαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού στα social media

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, παρουσία συγγενών και φίλων οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη για τον γάμο τους.

Μετά την τελετή στο σπήλαιο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, το γιόρτασαν με ένα πάρτι σε παραλιακό μαγαζί.

Καλεσμένοι των νεονύμφων, ήταν, μεταξύ άλλων, μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor, όπως η Σόφη Πασχάλη, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις και από την ώρα του μυστηρίου, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε. Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια και οι καλεσμένοι τους χόρεψαν και διασκέδασαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες




Το πάρτι στην παραλία




Μετά το μυστήριο, η αθλητικογράφος έβγαλε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μπότες για να χορέψει άνετα στη δεξίωση στο beach bar, με τους φίλους της.

Το χρονικό της σχέσης

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα. Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Τον περασμένο Μάρτιο όμως, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».


Ειδήσεις σήμερα:

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τη Δευτέρα

Ένοχος για 307 σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανηλίκων δήλωσε υπάλληλος παιδικών σταθμών στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr