Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση - Τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Όσα ανάρτησαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού στο Instagram

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με καλεσμένους τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και τους συνεργάτες του. Μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τον κόσμο στη δεξίωση, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει αναλάβει μέρος του μουσικού προγράμματος.

Βίντεο από το πάρτι με τον ηθοποιό και τη make-up artist στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι, αλλά και από την ώρα που διασκέδασαν με τους φίλους τους, ανέβασαν μερικοί από τους καλεσμένους στο Instagram. Η Σιμώνη Χριστοδούλου αναδημοσίευσε πολλά από αυτά τα κλιπ, που τη δείχνουν, μεταξύ άλλων, να έχει αλλάξει ρούχα και να χορεύει τόσο παραδοσιακά, όσο και ποπ τραγούδια με τον σύζυγό της.

Δείτε τα βίντεο


Ο γάμος τους
Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, η οποία επέλεξε ένα νυφικό με κοψίματα και κεντημένα λουλούδια. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μπήκαν χαρούμενοι στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο, καθώς τους χειροκροτούσαν.

Δείτε τα βίντεο

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και από τον κυπριακό ιστότοπο ladytimes, το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο, ενώ αρκετοί προσκλεκλημένοι, δημοσιεύουν με τη σειρά τους, φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε φωτογραφίες

Νωρίτερα, στον προσωπικό λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου, ανέβηκε ένα βίντεο από την προετοιμασία του γαμπρού, καθώς φίλοι και συγγενείς τον έντυναν για το χαρμόσυνο γεγονός. Aπό το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ηθοποιοί της «Γης της Ελιάς».

Δείτε το βίντεο με την προετοιμασία του γαμπρού




Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr