Cure: Ο Ρότζερ Ο΄Ντόνελ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Cure: Ο Ρότζερ Ο΄Ντόνελ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο τρελός δολοφόνος με το τσεκούρι χτύπησε την πόρτα και δεν απαντήσαμε, σχολίασε ο μουσικός

odonell-cure
O κιμπορντίστας των Cure, Ρότζερ Ο΄Ντόνελ, παραδέχτηκε ότι διαγνώστηκε με «μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή λεμφώματος» τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο μουσικός μοιράστηκε την εμπειρία του με μια σειρά από αναρτήσεις στο X με αφορμή τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Αίματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτρέποντας τους θαυμαστές του να βάλουν σε προτεραιότητα την υγεία τους και να υποβάλλονται έγκαιρα σε εξετάσεις.

«Είχα αγνοήσει τα συμπτώματα για μερικούς μήνες, αλλά τελικά πήγα, και μετά το χειρουργείο, το αποτέλεσμα της βιοψίας ήταν καταστροφικό», έγραψε ο καλλιτέχνης.
Κλείσιμο
Μετά όμως, από ένα σχεδόν χρόνο θεραπείας, όπως δήλωσε, η υγεία του είναι «μια χαρά και η πρόγνωση καταπληκτική». «Ο τρελός δολοφόνος με το τσεκούρι χτύπησε την πόρτα και δεν απαντήσαμε», αστειεύτηκε ο Ρότζερ Ο΄Ντόνελ προτού παροτρύνει όσους έχουν συμπτώματα να αναζητήσουν θεραπεία το συντομότερο δυνατό.

«Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί, αλλά αν διαγνωστείς αρκετά νωρίς έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες, οπότε το μόνο που έχω να πω είναι να πάτε να εξεταστείτε, αν έχετε την παραμικρή σκέψη ότι μπορεί να έχετε συμπτώματα. Τέλος, αν γνωρίζετε κάποιον που είναι άρρωστος ή υποφέρει μιλήστε του, κάθε λέξη βοηθάει, πιστέψτε με, το ξέρω», πρόσθεσε



Οι θρυλικοί Cure ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους «Shows of a Lost World» τον Σεπτέμβριο του 2023, σύμφωνα με το Billboard.

Ο Ρότζερ Ο΄Ντόνελ, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1987, αποχώρησε δύο φορές, το 1990 και 2005, πριν επιστρέψει το 2011.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Φαρκαδόνα: 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη σε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι


«Κανείς δεν προσπάθησε να τους σώσει και κανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» κατέθεσε μάρτυρας που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης