Ζακ Έφρον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το σοβαρό ατύχημα σε πισίνα

Ο 36χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε σε γκαλά έναν μήνα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Ζακ Έφρον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε σε πισίνα στην Ίμπιζα, στις αρχές του Αυγούστου.

Ο 36χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε στο γκαλά της amfAR κατά τη διάρκεια του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου. Ο Έφρον φόρεσε ένα κομψό, ολόμαυρο σύνολο και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Κάποια στιγμή, ο πρωταγωνιστής του «High School Musical» συνομίλησε με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τη σύζυγό του και οι τρεις τους πόζαραν για μια φωτογραφία μαζί.


Η παρουσία του Έφρον στο γκαλά σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του από το ατύχημα που υπέστη στην Ίμπιζα της Ισπανίας στις 2 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φρουροί ασφαλείας τον ανακάλυψαν μέσα σε μια πισίνα στη βίλα που έμενε και τον έβγαλαν από το νερό.

Ο σταρ του «Baywatch» βούτηξε πολύ βαθιά στην πισίνα και χτύπησε το στήθος του στον βυθό, με αποτέλεσμα να μπει «μεγάλη ποσότητα νερού στους πνεύμονές του», δήλωσε πηγή στο TMZ τον περασμένο μήνα. Αφού τον ανέσυραν, φέρεται να εμφάνισε «σημάδια δυσφορίας». Η πηγή είπε, επίσης, ότι φαινόταν «ζαλισμένος».

Ο εκπρόσωπος του Έφρον δήλωσε τότε στο πρακτορείο ότι ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο μόνο ως «προληπτικό μέτρο» και πήρε εξιτήριο το επόμενο πρωί.

Φωτογραφία: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images for amfAR

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Φαρκαδόνα: 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη σε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι


«Κανείς δεν προσπάθησε να τους σώσει και κανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» κατέθεσε μάρτυρας που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr