Αντζελίνα Τζολί: Σταμάτησε να τραγουδάει εξαιτίας ενός πρώην της

Αντζελίνα Τζολί: Σταμάτησε να τραγουδάει εξαιτίας ενός πρώην της

Η 49χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να βρει τη φωνή της για το «Maria»

jolie
Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι σταμάτησε να τραγουδά εξαιτίας ενός πρώην συντρόφου της.

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο Hollywood Reporter ότι είχε σταματήσει, πριν από τη νέα της ταινία «Maria» επειδή ένας από τους πρώην της επέκρινε τη φωνή της.
«Ήταν μια εξωσωματική εμπειρία γιατί δεν τραγουδάω», είπε η Τζολί. «Είχα κάποιον στη ζωή μου που δεν ήταν καλός μαζί μου όσον αφορά το τραγούδι. Ήταν μια σχέση στην οποία βρισκόμουν. Και έτσι υπέθεσα ότι δεν μπορούσα πραγματικά να τραγουδήσω».

«Είχα φοιτήσει σε σχολή θεάτρου, οπότε ήταν περίεργο που αυτό με επηρέασε», συνέχισε. «Απλά προσαρμόστηκα κατά κάποιον τρόπο στη γνώμη αυτού του ατόμου. Έτσι χρειάστηκε να ξεπεράσω πολλά πράγματα για να αρχίσω να τραγουδάω».

Κλείσιμο
Στους πρώην της Τζολί περιλαμβάνονται οι πρώην σύζυγοί της, Τζόνι Λι Μίλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον και Μπραντ Πιτ. Ήταν παντρεμένη με τον Μίλερ από το 1996 έως το 1999. Ο γάμος της με τον Θόρτον διήρκεσε από το 2000 έως το 2003.

Τέλος, η σχέση της Τζολί με τον Πιτ ξεκίνησε το 2005, όταν ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith». Παντρεύτηκαν το 2014, αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα μετά από έναν φερόμενο βίαιο καυγά σε αεροπλάνο.
sBCweKslnTMWB0lekTPW1cNKfRS
Η Τζολί ως Κάλλας στο «Maria»

Οι διαπραγματεύσεις για τον διακανονισμό του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την ταινία «Maria», η σταρ φέρεται να ρωτήθηκε για το διαζύγιό της από τον ηθοποιό, αλλά αμέσως κατέρριψε την ερώτηση.

Το πολύκροτο διαζύγιο τους περιλαμβάνει διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών τους, τον διαμοιρασμό των περιουσιακών τους στοιχείων και τη δικαστική διαμάχη για την πώληση του γαλλικού οινοποιείου τους.

Η Τζολί έχει, επιπλέον, κατηγορήσει τον Πιτ ότι ήταν βίαιος απέναντι σε εκείνη και τα παιδιά τους, κάτι που εκείνος έχει αρνηθεί.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Φαρκαδόνα: 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη σε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι


«Κανείς δεν προσπάθησε να τους σώσει και κανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» κατέθεσε μάρτυρας που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης