Σίντνεϊ Σουίνι: Δηλώνει ενθουσιασμένη για την 3η σεζόν του Euphoria

Αγαπώ την τρελή Κάσι, είπε για τον χαρακτήρα της - Στις αρχές του επόμενου έτους θα ξεκινήσει η παραγωγή του 3ου κύκλου 

Η Σίντνεϊ Σουίνι είναι «πολύ ενθουσιασμένη» που θα επιστρέψει στο Euphoria.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην Κάσι», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του «Anyone But You» στο People. «Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες για μένα και αγαπώ την οικογένειά μου στην "Euphoria", οπότε ανυπομονώ γι' αυτό».

Η Σουίνι δήλωσε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί τίποτα για την πολυαναμενόμενη (και πολυσυζητημένη) τρίτη σεζόν της σειράς του HBO επειδή «ειλικρινά, δεν ξέρω τίποτα γι' αυτήν», αλλά ότι πάντα απολαμβάνει να εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά του διαβόητα χαοτικού χαρακτήρα της.
«Λατρεύω την τρελή Κάσι, οπότε όσο πιο τρελή, τόσο το καλύτερο για μένα», είπε.

Νωρίτερα, η Σουίνι μίλησε για την προετοιμασία της επιστροφής στη σειρά τρία χρόνια μετά τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.

«Είχαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, αλλά ειδικά τώρα με το χρονικό άλμα, είναι μια νέα διαδικασία για μένα», είπε. «Απλά μαθαίνω καθώς προχωράω και είμαι ανοιχτή για ό, τι έρθει. Αλλά είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη. Αγαπώ την Κάσι. Είναι πάντα ένας τόσο συναρπαστικός χαρακτήρας για να υποδυθείς, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για το τι θα συμβεί στη ζωή της».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι θα επανασυνδεθεί με τη Ζεντάγια, τον Τζέικομπ Ελόρντι, τη Χάντερ Σέιφερ και τους υπόλοιπους είναι ξεχωριστό.
Η Σουίνι ως Κάσι στο «Euphoria»

«Ήταν το συνεργείο και το καστ που ήταν εκεί στην αρχή της καριέρας μου», δήλωσε η Σουίνι. «Ήρθαμε όλοι από διαφορετικά μέρη, αλλά ήρθαμε μαζί και περιηγηθήκαμε σε τόσα πολλά ταυτόχρονα, οπότε είναι πολύ ωραίο να έχεις αυτή τη βασική ομάδα. Βιώνουν παρόμοια αυτό που περνάω εγώ. Είναι ωραίο να έχεις αυτή την κοινότητα».

Η Σουίνι και άλλα μέλη του καστ δεν έχουν μιλήσει σχετικά με την τρίτη σεζόν του «Euphoria», με την 26χρονη να λέει κάποτε τον Μάρτιο ότι το να μιλάμε για τη σειρά είναι «τόσο τρομακτικό όσο το να μιλάμε για τη Marvel».

Επίσης, τον Μάρτιο, το HBO ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν είχαν καθυστερήσει επ' αόριστον και το καστ ήταν ευπρόσδεκτο να «ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες». Τον Ιούλιο, το δίκτυο ανακοίνωσε την ημερομηνία παραγωγής για τις αρχές του επόμενου έτους.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Μέχρι τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία, πού θα βρέξει

Ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Τιμ Γουόλς – Δεν τραυματίστηκε ο υποψήφιος

Παιχνίδια θανάτου από τη Χαμάς: Οι όμηροι θα επιστρέψουν σε σάβανα αν συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr