Lady Gaga: Το φιλί με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το ζευγάρι κατέφτασε για την πρεμιέρα του Joker: Folie a Deux στις 4 Σεπτεμβρίου

Η Lady Gaga κατέφτασε στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι, τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο περπατούσε χέρι-χέρι και αντάλλαξε ένα φιλί μια στιγμή. Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο η τραγουδίστρια έδειξε περήφανη το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στους φωτογράφους.
Η 38χρονη σταρ πρωταγωνιστεί στο «Joker: Folie a Deux» μαζί με τον Χοακίν Φίνιξ, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα ασπρόμαυρο πουά μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου. Εντωμεταξύ, ο 46χρονος σύντροφός της επέλεξε ένα ολόμαυρο σύνολο, φορώντας ένα σακάκι πάνω από το πουκάμισό του και ένα ασορτί παντελόνι, τα οποία συνδύασε και εκείνος με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δείτε φωτογραφίες


Η Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά τον αρραβώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον Ιούλιο, όταν αναφέρθηκε στον μακροχρόνιο σύντροφό της ως αρραβωνιαστικό της, ενώ τον παρουσίαζε στον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ.

Νωρίτερα εκείνον τον μήνα, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η τραγουδίστρια και ο Πολάνσκι είχαν αρραβωνιαστεί πριν από αρκετούς μήνες.


Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Μέχρι τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία, πού θα βρέξει

Ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Τιμ Γουόλς – Δεν τραυματίστηκε ο υποψήφιος

Παιχνίδια θανάτου από τη Χαμάς: Οι όμηροι θα επιστρέψουν σε σάβανα αν συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr