Ίαν ΜακΚέλεν: Αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν για να επιστρέψει ως Γκάνταλφ στα νέα Lord of the Rings

Η πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία του Άντι Σέρκις, αναμένεται το 2026

Ο Ίαν ΜακΚέλεν μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του ως Γκάνταλφ, αφού αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν για να συμμετάσχει στις νέες ταινίες «Lord of the Rings».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο The Big Issue: «Ο ενθουσιασμός για το Lord of the Rings δεν δείχνει σημάδια ύφεσης... Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο από αυτό. Απλά μου είπαν ότι θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες και ο Γκάνταλφ θα συμμετέχει και ελπίζουν ότι θα τον παίξω».

Ο 85χρονος ηθοποιός, ο οποίος αναρρώνει από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο Λονδίνο, πρόσθεσε: «Πότε; Δεν ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Οπότε, το καλό που τους θέλω να είναι γρήγοροι».
Σε μια συνέντευξη στο BBC Breakfast, ο ΜακΚέλεν δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί από την υποκριτική. «Θα συνεχίσω να το κάνω όσο τα πόδια, τα πνευμόνια και το μυαλό μου συνεχίζουν να δουλεύουν», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος προωθεί τη νέα του ταινία «The Critic».

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε τον Μάιο ότι ο Άντι Σέρκις - ο οποίος έπαιξε τον διάσημο ρόλο του Γκόλουμ - θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες ταινίες LOTR. Η μία θα έχει πιθανώς τον τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

Την παραγωγή θα αναλάβει ο Πίτερ Τζάκσον. Ο ΜακΚέλεν πρωταγωνίστησε ως Γκάνταλφ σε όλες τις αρχικές ταινίες του Τζάκσον και στην τριλογία «The Hobbit».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr