Ρένια Λουιζίδου: Όταν υποδύθηκα την καλόγρια μου έστελναν «αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή»

Μας την έπεσαν πολύ και με κράξιμο, πρόσθεσε ηθοποιός 

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε στις αντιδράσεις ορισμένων τηλεθεατών, που δυσαρεστήθηκαν με τον ρόλο της καλόγριας, τον οποίο είχε αναλάβει στο σίριαλ, «Φόνοι στο Καμπαναριό».

Όπως είπε στο «Στούντιο 4» τόσο εκείνη, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δέχονταν μηνύματα από κόσμο που τις κατέκρινε για το γεγονός ότι υποδύονταν τις μοναχές.

«Μας την έπεσαν πολύ, με κράξιμο, βρήκαν τα τηλέφωνά μας, τα mail μας. Μας έστελναν και σε εμένα και στην Ελισάβετ ότι “αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή και τι είναι αυτά που κάνετε”» είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τον ρόλο της στους «Απαράδεκτους» και το «Καφέ της Χαράς».

«Η εικόνα μου στους Απαράδεκτους μου θυμίζει μία ολόκληρη εποχή και όλα αυτά που γινόντουσαν και εκτός. Στο ένα εργένισσα, στο άλλο είχε μόλις γεννηθεί το παιδί στο “Καφέ της Χαράς”» εξήγησε.

«Μου έρχεται αμηχανία το πόσο μικροί ήμασταν εκεί, ήμασταν παιδιά, δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι ήταν κάτι που θα το βλέπαμε 30 χρόνια μετά, και την ίδια στιγμή είναι σαν χτες. Η ανάμνηση είναι χαρούμενη, περνούσαμε ωραία. Ήταν στενόχωρα μόνο όταν είχε να κάνει με τον Βλάσση» είπε τέλος η Ρένια Λουιζίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr