Σαμάνθα Φοξ - Απείλησε αστυνομικό: «Ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια»

Σαμάνθα Φοξ - Απείλησε αστυνομικό: «Ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια»

Η τραγουδίστρια κάθισε στο εδώλιο για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου της - Η επιθετική συμπεριφορά της προς τις Αρχές

samanthafox
Το 2023, η τραγουδίστρια, Σαμάνθα Φοξ, έγινε πρωτοσέλιδο, όταν ξυλοκόπησε τη σύζυγό της, Λίντα Όλσεν μέσα σε αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο.

Η αναστάτωση από το συμβάν ήταν τόσο μεγάλη, που δημιούργησε πρόβλημα στην απογείωση της πτήσης από το Λονδίνο στο Μόναχο.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 56χρονη βρέθηκε κατηγορούμενη, πέρα από τον ξυλοδαρμό της Όλσεν και για τις απειλές που εκτόξευσε, εναντίον των αρχών. 
Κλείσιμο

Η Φοξ παραδέχτηκε τη συμπεριφορά της σε αστυνομικό, «παρενοχλώντας τον» αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η αρμόδια εισαγγελέας, περιέγραψε στη δικαστική αίθουσα, τι κατέθεσαν άτομα από το προσωπικό της πτήσης. «Η Φοξ είχε μια διαφωνία και ήταν αγενής προς το προσωπικό της πύλης» είπε η εισαγγελέας και συνέχισε:

«Εθεάθη να περπατάει και να συμπεριφέρεται περίεργα και να συλλαβίζει τα λόγια της, ενώ το προσωπικό μπορούσε να μυρίσει αλκοόλ πάνω της. Άρχισε να συμπεριφέρεται με συγκρουσιακό τρόπο προς τη σύζυγό της και αφού το πρώην μοντέλο άρχισε να κουνάει μπρος-πίσω στην καρέκλα της, χτυπώντας με το κεφάλι το κάθισμα μπροστά της, πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει το αεροπλάνο στην πύλη. Η αστυνομία κλήθηκε να απομακρύνει την τραγουδίστρια της ποπ από το αεροπλάνο και ένας αστυνομικός δήλωσε ότι του ήταν "ξεκάθαρο πως ήταν μεθυσμένη"».

Ο αστυνομικός κατηγόρησε τη Φοξ ότι ήταν αγενής, εριστική και λίγο αργότερα «λεκτικά υβριστική» απέναντί τους, καθώς τη συνόδευαν έξω από το αεροδρόμιο.

Στα πλάνα ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η Φοξ ακούγεται να λέει σε έναν αστυνομικό «ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια». Αν και επρόκειτο να καταδικαστεί, η Σαμάνθα Φοξ απαλλάχθηκε από την κατηγορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης