Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Έκανε ιδιωτικό το Instagram της μετά από ανάρτηση για τις γυναίκες που συζητήθηκε

Τι έγραψε η ηθοποιός στη δημοσίευσή της και προβλημάτισε τα 11 εκατ. ακολούθων της

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έθεσε τον λογαριασμό της στο Instagram σε ιδιωτικό, μετά από μια ανάρτηση που έκανε και συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Η 52χρονη ηθοποιός, η οποία μετρά 11 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μια εικόνα ενός μπλοκ κειμένου με ένα μήνυμα. Αυτό έγραφε: «Ένας άνδρας μπορεί να ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ανήκει σε κάποιον. Και αν το κάνει... θεωρείται ευγενής. Σε μια γυναίκα λένε ότι ΠΡΕΠΕΙ να ανήκει σε κάποιον, αλλιώς ... δεν είναι άξια».

Η σταρ έγραψε στη λεζάντα του post: «Ακόμη και σε ορισμένες από τις μεγάλες θρησκευτικές μας παραδόσεις η θεά καθίσταται ανίσχυρη χωρίς τον άνδρα ομόλογό της. Εμείς οι απλές θνητές γυναίκες είμαστε άξιες απλά και μόνο επειδή υπάρχουμε! Και όσες από εμάς έχουμε καλλιεργήσει το Queendom μας μέσα στο εσωτερικό μας βασίλειο και έχουμε μια βαθιά σχέση με το Μεγάλο και το Υπέρτατο. Αν έτσι ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ να συνδεθούμε με κάποιον από αυτόν τον χώρο θα λάβουμε αγάπη και θα γεννήσουμε θησαυρούς».

Η Πίνκετ κατέληξε λέγοντας, σύμφωνα με το People: «Δεν χρειάζεται να δεθούμε με φόβο. Εσείς είστε το μεγαλείο». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ανάρτησή της απέσπασε διάφορα σχόλια που την επέκριναν και έτσι αναγκάστηκε να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό της.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες πινελιές πριν τη ΔΕΘ: Οι ασφαλιστικές εισφορές, το «ρετούς» στο τεκμήριο και το AirBnB

«Όλοι ήξεραν τι έκαναν» λέει ο Ντομινίκ Πελικό για τους 51 βιαστές της συζύγου του

«Μετεφηβική παιδιάστικη ανοησία» για τον συνήγορο των δύο Κρητικών που παραδόθηκαν ο ξυλοδαρμός του Ελληνοκαναδού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr