Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Χρήστο Πολίτη: Είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για τον Φώσκολο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Χρήστο Πολίτη: Είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για τον Φώσκολο

Εγώ είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας στη Λάμψη, τόνισε

palaiologou82w_2
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο στη «Λάμψη» και σχολίασε τις δηλώσει του Χρήστου Πολίτη, που είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον δημιουργό της σειράς.

«Ο Χρήστος Πολίτης είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο για εκείνον. Εγώ είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας. Ξέρεις, όταν σου ανοίγεται μια πόρτα και μάλιστα τόσο μεγάλη όσο η Λάμψη, είναι και στο δικό σου χέρι το πώς θα το διαχειριστείς. Για παράδειγμα, όταν είσαι σε μία καθημερινή σειρά, οφείλεις να αποχωρήσεις κάποια στιγμή. Εγώ πήγα τους πρώτους μήνες και έφυγα στον τέταρτο χρόνο» είπε στο περιοδικό ΟΚ!.
alexandra_palaiologou

Όσο για το πόσο καλό έκανε στην καριέρα της η Λάμψη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλή τηλεόραση και μέσα από τη Λάμψη έγινα ευρέως γνωστή. Σε εποχές που το σήριαλ έκανε 70% θεαματικότητα ήταν λογικό να γίνεσαι γνωστή σε μικρό διάστημα».

Κλείσιμο
Στην πορεία, περιέγραψε, πώς αντέδρασε όταν ο Νίκος Φώσκολος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι της, αφού είχε δει το βιογραφικό της.

«Αποφοιτώντας από τη σχολή, έστειλα βιογραφικό στον Φώσκολο και λίγες μέρες μετά, στις 7 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο στο πατρικό μου. Του απάντησε η μητέρα μου. "Καλημέρα, είμαι ο Νίκος Φώσκολος. Θα μπορούσα να μιλήσω με την Αλεξάνδρα;». Ήρθε και με ξύπνησε η μητέρα μου: σήκω, σε θέλει ο Νίκος Φώσκολος στο τηλέφωνο. Μην μπορώντας ακόμη να το πιστέψω, πήρα το ακουστικό και άκουσα τον Φώσκολο να μου λέει: είδα το βιογραφικό σου, να έρθεις από το σπίτι μου να σε δω. Πήγα κάπου στην Ηλιούπολη, ήταν και η σύζυγός του η Τόνια εκεί. Με είδε, του άρεσα και μου είπε: καλωσόρισες στη Λάμψη! Αυτό ήταν» θυμάται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
3qoErDEO5T9LhCSOW4VmF5w6CBF
Στιγμιότυπο από τη σειρά «Λάμψη»


Οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη»

Το 2022, ο Χρήστος Πολίτης με δηλώσεις του στο περιοδικό «The Magazine» είχε σημείωσει για τη σειρά ότι: «Παίρναμε το σενάριο το βράδυ και γυρίζαμε την επομένη. Κάθε πρωινό μου ήταν τραγικό. Έβριζα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μα..κίες έγραφαν. Εγώ και η Δανδουλάκη είχαμε δικαίωμα να διορθώνουμε το κείμενο. Εκείνη ερχόταν στο γύρισμα και το κείμενο της ήταν όλο γεμάτο blanco. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν θα αλλάξω ούτε ένα "και". Είμαι ηθοποιός, όχι σεναριογράφος, δεν θα κάνω και αυτή τη δουλειά. Ο αγώνας μου λοιπόν ήταν να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτό το ρόλο. Ένα στοιχείο που έβαλα στον Γιάγκο Δράκο ήταν το ερωτικό. Δεν εννοώ σεξουαλικό, αλλά το πώς βλέπεις τον κόσμο».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή και του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη - Σε θέσεις μάχης Πολάκης και «87»

«Όλοι ήξεραν τι έκαναν» λέει ο Ντομινίκ Πελικό για τους 51 βιαστές της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης