Ντάνιελ Κρεγκ - Ρέιτσελ Βάις: Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Το νέο λουκ του «ιππότη» Κρεγκ που άνοιξε την πόρτα στη σύζυγό του για να κατέβει από το αυτοκίνητο και η μπλε τουαλέτα της Βάις

Μετά την εμφάνιση του Μπραντ Πιτ, εκείνη που επίσης συζητήθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ήταν αυτή του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα του «Queer» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις, η οποία επέλεξε μία λαμπερή μπλε τουαλέτα. Ο κινηματογραφικός πράκτορας 007 εμφανίστηκε ανανεωμένος και σχεδόν αγνώριστος, έχοντας υιοθετήσει ένα νέο λουκ, αρκετά μακριά από εκείνο που είχε στο παρελθόν.

Ο Κρεγκ εμφανίστηκε αξύριστος κι έχοντας αφήσει τα μαλλιά του μακριά. Φόρεσε ένα ανοιχτό μπεζ κοστούμι, λουκ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. «Βγάζει τον Τζέιμς Μποντ που κρύβει μέσα του» έγραψε το E! News. Τους τελευταίους μήνες έχει αιφνιδιάσει τους θαυμαστές του με το νέο του κούρεμα που φαίνεται να έχει προσαρμόσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει στον ρόλο του για την επερχόμενη ταινία «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», η οποία ξεκίνησε τα γυρίσματα τον Ιούνιο.


Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με πολλά σχόλια στα social media να θέλουν τον Κρεγκ να επισκιάζει την επίσης λαμπερή, σύζυγό του. Οι δυο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παπαράτσι από τη στιγμή που ο Κρεγκ άνοιξε την πόρτα στη Βάις για να βγει από το αυτοκίνητο, «σαν ένας σωστός τζέντλεμαν» όπως γράφουν μέχρι να φτάσουν στο κόκκινο χαλί.



«Ο Κρεγκ μεγαλώνει σαν ένα παλιό καλό κρασί» έγραψε κάποιος στο Twitter - X.  «Δείτε τους, είναι τόσο όμορφοι» γράφουν άλλοι.

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr