Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κόρη της την έπεισε να επιστρέψει στην υποκριτική επειδή είναι ερωτευμένη με τον Τίμοθι Σάλαμε

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κόρη της την έπεισε να επιστρέψει στην υποκριτική επειδή είναι ερωτευμένη με τον Τίμοθι Σάλαμε

Η 51χρονη ηθοποιός θα παίξει στην πρώτη της ταινία μετά από 5 χρόνια στο πλευρό του 28χρονου στο «Marty Supreme»

paltrow
Η Γκουίνεθ Πάλτροου οφείλει να ευχαριστεί την κόρη της για την επιστροφή της στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός φέρεται να έβαλε τέλος στην πενταετή διακοπή της από την υποκριτική, και όλα αυτά επειδή η 20χρονη κόρη της, Απλ Μάρτιν, «ήταν ερωτευμένη» με τον Τίμοθι Σάλαμε «εδώ και χρόνια».

Ο 28χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι σε σχέση με την Κάιλι Τζένερ εδώ και αρκετό καιρό, θα εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της στην επερχόμενη ταινία της A24, «Marty Supreme».
Κλείσιμο
Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail την Τρίτη: «Μόλις η Γκουίνεθ είπε στην Απλ ότι ο Τίμοθι δεν είναι μόνο παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής, παρακάλεσε τη μαμά της να δεχτεί».

Και πρόσθεσε: «[Η Γκουίνεθ] Αφού το διάβασε και το λάτρεψε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία μεγάλη επιθυμία να παίξει αυτή τη στιγμή, πείστηκε από την Απλ, η οποία σκοπεύει να βρίσκεται στα γυρίσματα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η τελευταία φορά της 51χρονης ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη ήταν ως Πέπερ Ποτς στην ταινία «Avengers: End Game», το οποίο βγήκε το 2019. Ωστόσο, από τότε έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από μικρού μήκους ταινίες, καθώς και στο «The Politician» του Netflix, στο οποίο ήταν παραγωγός ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλτσουκ, στο «She Said» το 2022 και σε ένα επεισόδιο του «American Horror Stories» πέρυσι.
shutterstock_2394941801__1__2
Ο Τίμοθι Σάλαμε

Παρά το γεγονός ότι ο Σάλαμε την ενέπνευσε να ξαναμπεί στον χώρο του κινηματογράφου, η ίδια δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι μόνο ένας από τους συμπρωταγωνιστές της στο «Iron Man» θα μπορούσε να την επαναφέρει.

«Λοιπόν, θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αναλάβω οποιονδήποτε ρόλο αυτή τη στιγμή, μόνο και μόνο λόγω της δουλειάς μου», δήλωσε η Πάλτροου. «Αλλά, υποθέτω ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα μπορούσε μάλλον πάντα να με φέρει πίσω. Ξέρετε, σε έναν βαθμό».

Όταν μίλησε για πρώτη φορά για την προγραμματισμένη της παύση το 2019, η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στις προθέσεις της να εγκαταλείψει εντελώς την καριέρα της ως ηθοποιός, καθώς επικεντρωνόταν στην αυτοκρατορία της Goop.
Screenshot_2024-09-04_122748

Το «Marty Supreme» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γαλλοαμερικανός σταρ, καθώς θα μοιραστεί και μέρος της παραγωγής.


Φωτογραφίες: Instagram, Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Συμμορία πουλούσε στην Αθήνα ροζ κοκαΐνη - Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης