Γιώργος Χρυσοστόμου: Πριν την παράσταση κάνω μια προσευχή που καλοδέχεται τον κόσμο

Γιώργος Χρυσοστόμου: Πριν την παράσταση κάνω μια προσευχή που καλοδέχεται τον κόσμο

Το είχα διαβάσει κάπου και λειτουργεί, σχολίασε

hrysostomou5_
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε μια συνέντευξη κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν του και τη ζωή στη Ρόδο, από όπου κατάγεται.

«Μέναμε τον μισό χρόνο εκεί και τον μισό εδώ. Πηγαίνω συνήθως το Πάσχα, που είναι πιο εύκολο» ανέφερε αρχικά, στο «Πρωίαν σε είδον».

«9 άνθρωποι ήμαστε μέσα στο σπίτι, 7 αδέρφια και 2 γονείς. Δεν έχεις επιλογή εκεί, γιατί δεν σε ρωτάει κανείς πώς τα βολεύεις. Δεν θα έμενα ξανά με πολύ όσο και για πολύ καιρό δεν ήθελα συγκάτοικλο. Εγώ από πολύ μωρό δεν είχα προσωπικό χώρο. Όταν οδεύεις προς την εφηβεία, είναι πολύ σημαντικό» σχολίασε ο ηθοποιός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3xecemvclzl)

Κλείσιμο
Όσο για την προετοιμασία του πριν βγει στη σκηνή, παραδέχτηκε ότι μία ώρα πριν από την παράσταση: «Κάνω μια προσευχή που καλοδέχεται τον κόσμο που έρχεται, το είχα διαβάσει κάπου και λειτουργεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3xdjcuzpp49)

Τέλος, αναφορικά με τα social media και τον λόγο που τα χρησιμοποιεί, απάντησε: «Έχω Instagram αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Δεν κρίνω κανέναν, γιατί πέφτουν και μας τρώνε. Δεν έχω καταλάβει γιατί να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω καλά και να το ξέρουν όλοι. Γιατί να κάνω “γιούχου”; Διαφωνώ να βγάλω το ηλιοβασίλεμα, γιατί μέχρι να το κάνω το έχω χάσει. Κάποια πράγματα απλά δεν τα καταλαβαίνω εγώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης