Ελ Μακφέρσον: Συνήθιζε να πίνει σφηνάκια βότκας μέχρι λιποθυμίας αφού έβαζε τα παιδιά της για ύπνο

Ελ Μακφέρσον: Συνήθιζε να πίνει σφηνάκια βότκας μέχρι λιποθυμίας αφού έβαζε τα παιδιά της για ύπνο

Το σούπερ μόντελ περιέγραψε πως έκανε έπειτα εμετό για να απαλλαγεί από το αλκοόλ

elle_macpherson
Η Ελ Μακφέρσον αφηγήθηκε τη μυστική της μάχη με τον εθισμό στο αλκοόλ, αποκαλύπτοντας ότι συνήθιζε να πίνει πολύ αφού έβαζε τα παιδιά της να κοιμηθούν.

Το 60χρονο σούπερ μόντελ, που είναι πλέον πάνω από 20 χρόνια νηφάλια, αποκάλυψε τον αλκοολισμό της στα απομνημονεύματά της «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself», τα οποία κυκλοφόρησαν στην Αυστραλία την Τρίτη (02/09).

Η Μακφέρσον εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Carrie & Tommy» για να αποκαλύψει ότι έκανε σφηνάκια βότκας μέχρι λιποθυμίας, την ώρα που οι γιοι της Φλιν και Σάι, σήμερα 26 και 21 ετών αντίστοιχα, κοιμόντουσαν.
Κλείσιμο
Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια Κάρι Μπίκμορ τη ρώτησε: «Μιλάς για το πώς έβαζες τα παιδιά για ύπνο και μετά έπινες σφηνάκια βότκας μέχρι να λιποθυμίσεις. Ήξεραν άλλοι άνθρωποι ότι το έκανες αυτό;».

«Όχι», απάντησε η Μακφέρσον, στην οποία η παρουσιάστρια ρώτησε για πόσο καιρό το μοντέλο κρατούσε τον εθισμό της «κρυφό».

«Δεν τον κρατούσα κρυφό, ήταν απλώς μια λειτουργία της ζωής μου», εξήγησε η Μακφέρσον, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι παρακολουθούσε τακτικά τις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών (AA).

«Ο πατέρας των παιδιών μου [Άρπαντ Μπάσον] ζούσε σε άλλη χώρα και ήταν σπίτι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Εγώ ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά και αυτό έκανα», σημείωσε.
shutterstock_2388856415__1_

Το μοντέλο, το οποίο ήταν γνωστό ως «The Body» [σ.σ. Το Κορμί] στην ακμή της, συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έκανε εμετό τρεις φορές πριν από τον ύπνο για να προσπαθήσει να απαλλαγεί από το αλκοόλ στο σώμα της.

«Συνήθιζα να σκέφτομαι ότι αν κάνω εμετό δεν θα έχω το αλκοόλ στον οργανισμό μου. Πόσο τρελό είναι αυτό;», είπε η Μακφέρσον γελώντας.

Πρόσθεσε ότι η μάχη της με τον αλκοολισμό και ο εμμονικός εμετός μετά το ποτό προήλθε από την «προσπάθεια να ελέγξω τον εξωτερικό κόσμο, ώστε να νιώθω γαλήνη μέσα μου».

Αυτή η νέα αποκάλυψη έρχεται έπειτα από την είδηση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από 7 χρόνια και αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία, επιλέγοντας πιο ολιστικές μεθόδους αντιμετώπισης.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Συμμορία πουλούσε στην Αθήνα ροζ κοκαΐνη - Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης