Power of Love - Έμιλυ: Μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου

Νόμιζα ότι είχα βρει τον άντρα της ζωής μου αλλά όταν ήρθε το παιδί άλλαξαν όλα, συνέχισε

Η Έμιλυ από το Power of Love μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της, την οποία μεγαλώνει μόνη, αλλά και τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού.

Σε συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Καραβάτου στο «Κόκκινο Δωμάτιο» η παίκτρια ανέφερε: «Έχω ένα παιδάκι, το μεγαλώνω μόνη μου. Το ήθελα πάρα πολύ. Είχα μία σχέση, το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήμασταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, ήμασταν μαζί έναν χρόνο, έλεγα: βρήκα τον άντρα της ζωής μου, με αυτόν θέλω να κάνω παιδί. Συνειδητοποιημένοι και οι δύο».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, πρόσθεσε ότι όλα άλλαξαν στη σχέση της, όταν γέννησε, πριν από περίπου ένα χρόνο. «Όταν όμως ήρθε το παιδί στη ζωή μας, άλλαξαν όλα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό, δεν θέλω να το συζητήσω. Αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο να είμαστε χώρια» ανέφερε.

«Η Λυδία είναι 15 μηνών. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Έχω βοήθεια από τους γονείς και από την αδελφή μου, την προσέχουν εκείνοι για να κάνω κι εγώ αυτό που θέλω. Δεν περιγράφεται αυτή η σχέση με τα λόγια. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα» πρόσθεσε τέλος, Έμιλυ συγκινημένη.


Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr