Lady Gaga: Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω φτιάξει στο παρελθόν, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια

Η Lady Gaga επιστρέφει με το νέο της άλμπουμ και τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι από τα καινούργια της κομμάτια.

Σε ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία από το πρόγραμμά της γραμμένο σε σελίδα του ξενοδοχείου όπου διαμένει. Για τον Οκτώβριο, κάτω από την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες η τραγουδίστρια σημείωσε «XX Oκτωβρίου: LG7 πρώτο τραγούδι».

Η Lady Gaga, πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Die With a Smile» μία συνεργασία έκπληξη με τον Μπρούνο Μαρς το οποίο δεν θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ σύμφωνα με εκπρόσωπό της.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια δουλεύει σκληρά εδώ και αρκετούς μήνες για αυτήν έχοντας μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το στούντιο.

«Έχω γράψει τόσα πολλά τραγούδια και έχω κάνει παραγωγή τόσων πολλών τραγουδιών» δήλωσε η σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας «Chromatica Ball Film» και προσθέτει για το νέο άλμπουμ. «Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω φτιάξει στο παρελθόν».

«Υπάρχει κάτι πραγματικό όμορφο στο να ξέρεις ότι θα σε αγαπούν ό,τι κι αν κάνεις», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr