Γουινόνα Ράιντερ - Κιάνου Ριβς: Ο λόγος που αποκαλούν ο ένας τον άλλον σύζυγο

Γουινόνα Ράιντερ - Κιάνου Ριβς: Ο λόγος που αποκαλούν ο ένας τον άλλον σύζυγο

Όσα είπε η ηθοποιός για τη χρόνια φιλία τους

ryder-reeves_2
Η Γουινόνα Ράιντερ αποκάλυψε στο podcast «Happy Sad Confused» ότι αυτή και ο Κιάνου Ριβς αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο» στα γραπτά μηνύματά τους, πάνω από τρεις δεκαετίες αφότου υπάρχει η πιθανότητα να παντρεύτηκαν πραγματικά στα γυρίσματα της ταινίας «Dracula» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Οι δύο ηθοποιοί υποδύθηκαν τον Τζόναθαν και τη Μίνα Χάρκερ στην ταινία γοτθικού τρόμου του 1992. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου του 2018 αποκάλυψαν για τη ρομαντική κωμωδία τους «Destination Wedding» ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σκηνής του γάμου τους στο «Dracula» χρησιμοποιήθηκαν πραγματικοί ιερείς. Οπότε ναι, η Ράιντερ και ο Ριβς μπορεί να είναι παντρεμένοι εν τέλει.
«Θα έκανα κυριολεκτικά τα πάντα όμως μαζί του. Είναι τόσο ξεχωριστός», δήλωσε η Ράιντερ για τη συνεργασία με τον Ριβς, αν και διευκρίνισε ότι το να κάνει μια ταινία «John Wick» μπορεί να μην είναι για εκείνη, επειδή «περιλαμβάνει πολλά ακροβατικά. Σκέφτομαι μόνο τα κόκαλά μου».

Κλείσιμο
Η Ράιντερ είπε ότι εξακολουθεί να στέλνει τακτικά μηνύματα στον Ριβς και «πάντα λέμε ποιος είναι, παρόλο που το λέει στο μήνυμα. Όπως για παράδειγμα στα γενέθλιά του, λέω: «Χρόνια πολλά, άντρα μου». Και τότε εκείνος λέει: «Γεια σου, γυναίκα μου, σ' αγαπώ. KR 57. Σε κάθε γενέθλια είναι KR 57 ή όποια κι αν είναι η ηλικία του. Πάντα το έκανε αυτό».

H σκηνή του γάμου στο «Dracula»
Dracula Bram Stokers wedding scene

Ήταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2018 στο Entertainment Weekly που η Ράιντερ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι μπορεί να είναι παντρεμένη με τον Ριβς, λέγοντας: «Στην πραγματικότητα παντρευτήκαμε στο "Dracula". Όχι, ορκίζομαι στον Θεό, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε εκείνη τη σκηνή, ο Φράνσις χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε τη σκηνή και εκείνος έκανε όλο το έργο. Οπότε, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι».

Ο Ριβς δεν θυμόταν ακριβώς τα γυρίσματα της σκηνής τότε, αλλά αργότερα παραδέχτηκε: «Κάναμε μια ολόκληρη λήψη μιας γαμήλιας τελετής με πραγματικούς ιερείς. Η Γουινόνα λέει ότι είμαστε, ο Κόπολα λέει ότι είμαστε, οπότε υποθέτω ότι είμαστε παντρεμένοι υπό τα μάτια του Θεού».

Εκτός από το «Dracula» και το «Destination Wedding», η Ράιντερ και ο Ριβς πρωταγωνίστησαν επίσης μαζί στο «A Scanner Darkly» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Συμμορία πουλούσε στην Αθήνα ροζ κοκαΐνη - Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης