Ήβη Αδάμου για όσους επέκριναν στίχο τραγουδιού της: Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ βρισίδι

Είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε τώρα αθώοι, πρόσθεσε

Η Ήβη Αδάμου απάντησε σε συνέντευξή της, για τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε με αφορμή ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, υπογράφει ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουινέλης, τον οποίο και υπερασπίστηκε μιλώντας σχετικά με το θέμα στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Όπως ανέφερε για τη λέξη «πίπες» που περιλαμβάνει ο στίχος: «Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι. Άσε που είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε τώρα αθώοι. Πάντα κάποιος θα πει κάτι αρνητικό, όσο καλά και να τα κάνεις τα πράγματα. Πάντα οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο, όλοι έχουν κάτι να πουν».

Δείτε το βίντεο

Για το κομμάτι, η Ήβη Αδάμου πρόσθεσε πως λαμβάνει αρκετά μηνύματα από γυναίκες στα social media, που της γράφουν ότι ταυτίζονται με τον στίχο. «Πάρα πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι ο ύμνος τους, ταυτίζονται με τον στίχο. Δεν είναι τυχαίο Ο στίχος λέει αλήθειες. Κι αν ακούμε ψέματα στην καθημερινότητα μας! Τώρα κάποιοι με τη λέξη πίπες τους φάνηκε περίεργο. Το νόημα ήταν εντελώς άλλο, δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα, ότι δεν το εννοούσαμε με την πονηρή έννοια αλλά με την έννοια των ψεμάτων» δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr