Ντέμι Μουρ: Αποκάλυψε ότι έπαθε έρπητα ζωστήρα και έχασε 9 κιλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Substance

Η ηθοποιός και η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, περιέγραψαν τα επίπονα γυρίσματα της νέας τους ταινίας 

Η Ντέμι Μουρ μιλάει για την υψηλή ένταση που υπήρχε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του «Substance», της νέας ταινίας τρόμου, σε σκηνοθεσία της Κοραλί Φαρζέ.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Ελίζαμπεθ στην επερχόμενη ταινία, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους L.A. Times ότι διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα, ενώ έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα για μια εβδομάδα.

«Για να σας δώσω μια ιδέα της έντασης, την πρώτη εβδομάδα που είχα πραγματικά ρεπό, όπου δούλευε μόνο η Μάργκαρετ, έπαθα έρπητα ζωστήρα», μοιράστηκε η Μουρ. «Και μετά έχασα περίπου 9 κιλά».
Η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, που υποδύεται τη Σου, αντιμετώπισε επίσης τις δικές της προκλήσεις κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δεδομένου του βάρους της ταινίας. «Ω, ναι, είχα τρελή ακμή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, και οι δύο πρωταγωνίστριες ήξεραν ότι η Φαρζέ επρόκειτο να τις ωθήσει σε νέα επίπεδα με τους ρόλους τους στο «Substance» και η καθεμία το αγκάλιασε πλήρως.

«Πρέπει να φεύγεις νιώθοντας ότι τα έδωσες όλα», εξήγησε η Μουρ. «Το απαιτούσε και αυτό είναι που θέλεις να προσφέρεις σε αυτό».

Η ταινία, που αποτελεί συνέχεια του ντεμπούτου της σκηνοθέτιδας το 2017 με τίτλο «Revenge», ακολουθεί μια ξεχασμένη διασημότητα που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα φάρμακο της μαύρης αγοράς, μια ουσία που αναπαράγει τα κύτταρα και δημιουργεί προσωρινά μια νεότερη, καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Δείτε το τρέιλερ το «Substance»

«Αυτό που κάνει στον εαυτό της είναι πραγματικά το πιο βίαιο», σχολίασε ο Μουρ. «[Το σενάριο] πήρε κάτι που είναι μια πολύ εσωτερικευμένη βία εναντίον του εαυτού μας και το εξωτερικεύει με αυτόν τον τρόπο που επιτρέπει στο κοινό να έχει λίγη αντικειμενικότητα και να δει στη συνέχεια πραγματικά τι κάνουμε στον εαυτό μας μέσα από αυτή τη σκληρή, συνεχή κριτική και σύγκριση».

Η Φαρζέ πρόσθεσε: «Διάβασα πρόσφατα ένα σλόγκαν σε ένα άρθρο για την ταινία που έλεγε: “Το να είσαι γυναίκα είναι σωματική φρίκη”. Η ταινία μπορεί να είναι τρομακτική σε πολλά επίπεδα, αλλά το πρώτο αφορά το παιχνίδι με τη βία του τι κάνουμε στο σώμα μας».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Συμμορία πουλούσε στην Αθήνα ροζ κοκαΐνη - Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr