Νατάσσα Μποφίλιου: Άνθρωποι της δουλειάς μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις»

Όταν είσαι παιδάκι δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids, όπου αρχικά περιέγραψε τους λόγους που ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη σε ηλικία: «Ήθελα να δείχνω πιο μεγάλη, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα το συνειδητοποιώ. Επίσης, ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω σε μεγάλη ηλικία ήταν για να με διαχωρίζω από τις ταμπέλες. Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, περιέγραψε πως χρειάστηκαν χρόνια για να αντιληφθεί το σεξιστικό σχόλιο ενός συνθέτη: «Ένας συνθέτης μου είπε μια φορά: "Εσύ είσαι πολύ διαφορετική, δεν κάνεις ποτέ ματάκια". Μου πήρε 15 χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε, ότι οι γυναίκες κάνουν ναζάκια. Ο συγκεκριμένος με καταπροσέβαλε ως γυναίκα, κάνοντάς μου όμως ένα κοπλιμέντο».

«Η μάνα μου μού λεγε: "Θα λες δεν το δέχομαι, αρνούμαι". Κουβαλούσα για πολλά χρόνια έναν θυμό, που μου ήταν μεγάλο βάρος. Ήμουν πολύ θυμωμένη, γι’ αυτό και δεν απόλαυσα πολλά υπέροχα πράγματα που μου συνέβησαν», πρόσθεσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όσα άκουγε στο παρελθόν για τα κιλά της: «Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά. Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε: "Πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις". Όταν είσαι παιδάκι δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο, αλλά όλο αυτό με πείσμωνε».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Ντόμινο από το όριο των 3 θητειών στον ΣΥΡΙΖΑ: Πιάνει τους «Κασσελίστας», παρασύρει τους «87»

Γαλλία: Η κόλαση της Gisele - Πώς περιγράφουν τα παιδιά τον πατέρα τους, τι απαγόρευε στους βιαστές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr