Αργύρης Αγγέλου: Δεν έχω στόχο να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να ζήσω μια σχέση συντροφικότητας και «τρέλας»

Αργύρης Αγγέλου: Δεν έχω στόχο να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να ζήσω μια σχέση συντροφικότητας και «τρέλας»

 Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα πολύ νέος για να δουλέψω και να ερωτευτώ, τα λαχταράω και τα δύο πολύ

argiris-aggelou
Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την προσωπική του ζωή κι εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On Time και αρχικά, ανέφερε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή.

«Κατά καιρούς, γέρνει η ζυγαριά πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Να συμβαδίζουν όλα συνέχεια δεν γίνεται. Κατά καιρούς, έχουν υπάρξει πράγματα για μένα πολύ ισορροπημένα μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής ζωής. Κι έχουν υπάρξει και αρκετά χρόνια -τα τελευταία-, όπου το βάρος έχει πέσει περισσότερο στη δουλειά. Αλλά αυτό δεν το ορίζω εγώ. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου το ορίζει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ νιώθω ότι είμαι ανοιχτός, αλλά όταν κάτι δεν είναι η ώρα του να συμβεί, οφείλεις να είσαι ανοιχτός, θετικός, να ζεις τη ζωή σου σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα και όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα πολύ νέος για να δουλέψω και να ερωτευτώ. Τα λαχταράω και τα δύο πολύ».

Όσο για το ενδεχόμενο να φτιάξει τη δική του οικογένεια, ο Αργύρης Αγγέλου είπε: «Δεν νομίζω ότι η οικογένεια, όπως την εννοούν, αυτή τη στιγμή να είναι κάτι που έχω στόχο στη ζωή μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ζωή που έχω φτιάξει με τους ανθρώπους που θέλω, συν τη βιολογική οικογένειά μου, δεν αποτελούν ένα είδος οικογένειας. Αλλά μια σχέση συντροφικότητας, εμπιστοσύνης και "τρέλας" θα ήθελα να τη ζήσω. Για αυτό είπα ότι έχω να ζήσω πολλά ακόμα. Αλλά οικογένεια με την έννοια "γάμος και παιδιά", αυτό είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ποτέ».

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Ντόμινο από το όριο των 3 θητειών στον ΣΥΡΙΖΑ: Πιάνει τους «Κασσελίστας», παρασύρει τους «87»

Γαλλία: Η κόλαση της Gisele - Πώς περιγράφουν τα παιδιά τον πατέρα τους, τι απαγόρευε στους βιαστές της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης