Νατάσσα Μποφίλιου: Μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις»

Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο αλλά όλο αυτό με πείσμωνε, επισήμανε

Η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια αναδρομή στα σχόλια που δεχόταν κατά τα πρώτα βήματά της στον χώρο του τραγουδιού, για τα κιλά της.

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids, η τραγουδίστρια περιέγραψε αρχικά, τους λόγους που ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη σε ηλικία: «Ήθελα να δείχνω πιο μεγάλη, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα το συνειδητοποιώ. Επίσης, ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω σε μεγάλη ηλικία ήταν για να με διαχωρίζω από τις ταμπέλες. Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι».

Όσο για τα κιλά της, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέφερε ότι έχει δεχτεί πολλά προσβλητικά σχόλια. Όπως δήλωσε: «Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά. Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε: "Πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις". Όταν είσαι παιδάκι δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο, αλλά όλο αυτό με πείσμωνε».




Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr