My Style Rocks: Πρεμιέρα με Bootcamp - Δείτε το τρέιλερ

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της επιλογής των fashionistas

Το «My Style Rocks» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα για όγδοη σεζόν, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ο νέος κύκλος φέτος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο στυλάτο show της ελληνικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του «My Style Rocks».

Δείτε το τρέιλερ

Οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ. Στο ανανεωμένο «My Style Rocks», οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια! Οι συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού έρχονται σύντομα στην οθόνη.

Στα δύο πρώτα επεισόδια του «My Style Rocks» την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τα bootcamps του διαγωνισμού ενώ τη Δευτέρα 16/09 στις 16.30 ξεκινάει η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr