Δάνης Κατρανίδης: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Φωτογραφίες και βίντεο

Δάνης Κατρανίδης: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Φωτογραφίες και βίντεο

Από το τελευταίο «αντίο» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην σύζυγοι του ηθοποιού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελίζα Πάλλη, που περπατούσαν συγκινημένες κατά την εξόδιο ακολουθία

katranidis-xr
Πλήθος συγγενών, φίλων και ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, τον Δάνη Κατρανίδη που πέθανε την περασμένη Κυριακή, στα 75 του χρόνια. Η συγκίνηση για τον θάνατο του ηθοποιού ήταν μεγάλη και οι αγαπημένοι του άνθρωποι συγκράτησαν με δυσκολία τα δάκρυά τους.

Από τους πρώτους στο νεκροταφείο, έφτασαν η Ελένη Ράντου, ο Σταμάτης Φασουλής και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη. Στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Κυρίτσης και η Άντζελα Γκερέκου.

Από το τελευταίο «αντίο» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην σύζυγοι του ηθοποιού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελίζα Πάλλη, που περπατούσαν συγκινημένες κατά την εξόδιο ακολουθία.
Κηδεία Δάνη Κατρανίδη (2)
kideia_katranidi___23_
Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελίζα Πάλλη

 

Δάνης Κατρανίδης: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού

 


Δείτε βίντεο
Κηδεία Δάνη Κατρανίδη


Δημήτρης Πιατάς: «Γενναίος Μέχρι τέλους ο Δάνης»
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Πιατάς είπε για τον Δάνη Κατρανίδη, συγκινημένος: «Μικρότερος εγώ, αλλά ο Δάνης νέος, εσωτερικά και εξωτερικά, παρέμεινε νέος μέχρι το τέλος και όμορφος. Ήταν ένας συγκλονιστικός φίλος, ευγενής, με διαφορετικότητα και γενναίος μέχρι τέλους».

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη:  Δήλωση Δημήτρη Πιατά


Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Να είναι καλά εκεί που είναι, ησύχασε η ψυχούλα του»
Με τη σειρά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στις κάμερες: «Σήμερα θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, τον ζήσαμε, τον αγαπήσαμε, τον λατρέψαμε. Ένα τεράστιο ταλέντο, μάθαμε από αυτόν πάρα πολλά, το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Να είναι καλά εκεί που είναι, ησύχασε η ψυχούλα του» προσθέτοντας ότι αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του, ότι το ταλέντο του ήταν αστείρευτο και ότι θα λείψει.


Κηδεία Δάνη Κατρανίδη:  Δήλωση Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Άντζελα Γκερέκου: «Η ψυχή του έτσι φωτεινή που ήταν, είναι σε καλό δρόμο προς το φως»
Η Άντζελα Γκερέκου που ήταν φίλη του ηθοποιού, ενώ είχαν συνεργαστεί στο θέατρο και την τηλεόραση, είπε τα εξής: «Δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να αποχαιρετίσουμε έναν υπέροχο ηθοποιό κι έναν σπουδαίο άνθρωπο. Εγώ είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του, να γίνουμε φίλοι, να καταλάβω πραγματικά την ψυχή του και πόσο σπουδαία ήταν. Δουλέψαμε μαζί και στο θέατρο και την τηλεόραση και λυπάμαι τόσο πολύ που σήμερα ταξιδεύει, αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως η ψυχή του έτσι φωτεινή που ήταν, είναι σε καλό δρόμο προς το φως και αυτό εύχομαι. Καλό ταξίδι, θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή, πολλή, αγάπη».

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Δήλωση Άντζελας Γκερέκου


Κάτια Δανδουλάκη: «Είμαστε πολύ φτωχότεροι τώρα»
Η Κάτια Δανδουλάκη επίσης έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ, λέγοντας: «Αυτές τις στιγμές δεν είναι να πεις πολλά, τα λόγια δεν έχουν καμία θέση, γιατί είναι πολύ μεγάλες στιγμές, δεν χωράνε σε περιγραφή. Εγώ το σκεφτόμουν όταν ερχόμουν, για την κηδεία. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι εντελώς αποστασιοποιημένη όπως και όλοι μας. Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Δάνη χωρίς να γελάμε. Αυτό μου φαίνεται ακόμη χειρότερο.Αυτή η σκέψη ότι "για δες τώρα που θα δούμε τον Δάνη και δεν θα γελάσουμε". Θέλω λοιπόν να ευχηθώ και ελπίζω σε κάτι, ότι ο Δάνης ήταν ένα πολύ λατρευτό μέλος της επαγγελματικής οικογένειάς μας που είναι πολύ ισχυρή και είμαστε τώρα πολύ φτωχότεροι. Ο Δάνης ήταν ένα σπάνιο μήνυμα αξιοπρέπειας και ευγένειας. Δεν θα μιλήσω για το ταλέντο του, αυτό είναι ολοφάνερο».

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Δήλωση Κάτιας Δανδουλάκη



Ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Η Άντζελα Γκερέκου 

Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Γιώργος Κυρίτσης/Σπύρος Μπιμπίλας


Δείτε φωτογραφίες

kideia-katranidi-4
Η πρώην σύζυγος του Δάνη Κατρανίδη, Ελίζα Πάλλη
kideia_katranidi___19_
kideia_katranidi___18_
kideia-katranidi-5
Ο Σταμάτης Φασουλής και η Ελένη Ράντου
kideia-katranidi-2
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη
kideia-katranidi-1
kideia_katranidi___16_
Ο Κρατερός Κατσούλης
kideia_katranidi____2_
Γιώργος Κυρίτσης, Μάρκος Τάγαρης και Θοδωρής Κατσαφάδος
kideia_katranidi____5_
H Παναγιώτα Βλάντη
kideia_katranidi___6_
Ο Δημήτρης Πιατάς με τη σύζυγό του, Λέλα
kideia_katranidi___15_
Ο Σπύρος Μπιμπίλας
kideia_katranidi___29_
H Κάτια Δανδουλάκη
kideia_katranidi___14_
kideia_katranidi___30_


Ο Δάνης Κατρανίδης
Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1949 στο Αιγάλεω. Ήταν απόφοιτος (1971) της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Κατά το διάστημα 1971-1978 υπήρξε ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου. Τη θεατρική σεζόν 1978-1979 έγραψε ιστορία στον ρόλο του κομπέρ στη θρυλική παράσταση Cabaret που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 Έπαιξε σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία και κωμωδία μέχρι μιούζικαλ και επιθεώρηση, ενώ άκρως αξιόλογη είναι η συμμετοχή του στο θέατρο του ραδιοφώνου. Δίδαξε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στο Θεατρικό Εργαστήρι «Βασίλης Διαμαντόπουλος». Λάτρης της θάλασσας και δεινός ιστιοπλόος, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες συμμετοχές και κατακτήσεις σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Προσωπική ζωή
Το 1971, παντρεύτηκε με την επίσης ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Χώρισαν το 1977. Ο Δάνης Κατρανίδης έκανε τρεις γάμους, ωστόσο δεν απέκτησε παιδιά κάτι που ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του. «Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια, δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ό,τι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στη ζωή, παραπάνω από ό,τι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης