Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Γιώργος Λιανός πήγε με τη σύντροφό του στον γάμο του

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Γιώργος Λιανός πήγε με τη σύντροφό του στον γάμο του

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

lianos22
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παντρεύτηκε την 25χρονη Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία συγγενών αλλά και συνεργατών του. Στον γάμο παραβρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον Τούρκο παραγωγό, για το Survivor.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ταξίδεψε στην Τουρκία μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και πόζαραν για μερικές φωτογραφίες, που ο Γιώργος Λιανός ανέβασε στο Instagram. Το ζευγάρι πήγε στον γάμο, ντυμένο στα μαύρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα



Κλείσιμο
lianos



Ο γάμος του Ατζούν Ιλιτζαλί
Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης, μετά από δύο χρόνια σχέσης, με ελάχιστους καλεσμένους. Στο πλάι του Τούρκου παραγωγού ήταν ο στενός συνεργάτης του, Εσάτ Γιοντούκ, καθώς και η σύζυγός του, η οποία μάλιστα, ανέβασε σε story στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γάμου.

aaa

Το ζευγάρι έφτασε στο σημείο της τελετής με σκάφος. Φωτογραφίες από την άφιξή τους έκαναν την εμφάνισή τους σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

ατζουννξ
ατρζουνβ

Η Χάντε Γκιουλσέν, σύζυγος του Εσάτ Γιοντούκ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Σε αυτή, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό, ενώ στέκεται μπροστά στη θάλασσα, με φόντο έναν εντυπωσιακό στολισμό με λευκά λουλούδια. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε στα τουρκικά: «Ευτυχία». Το ζευγάρι μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση από το ευτυχές συμβάν, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ατζουν
Snapinsta_app_458393333_433040656448424_2458868363248919666_n_1024

Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φαίνεται ο στολισμός που επέλεξε το ζευγάρι για τον γάμο του στο Ντολμά Μπαχτσέ.

dolma


Ο Ατζούν, στο βίντεο που ακολουθεί, ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας στη χαρά του.

Πάρτι Ατζούν Αλιτσαλί
party-acun-002
party-acun-001


Μετά τη λιτή τελετή, ακολούθησε πάρτι με πολλούς καλεσμένους, που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι. Μεταξύ αυτών, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

acun-005
acun-004

party-atzoun__2_
party-atzoun__3_
party-atzoun__1_



Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης