Στεφανία Γουλιώτη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μια καθαρότητα, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών

Είμαστε φίλοι από παλιά, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τους ρόλους της, τα social media και το Maestro.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, δήλωσε: «Τώρα περνάω μια φωτεινή περίοδο. Όταν είσαι στο σκοτάδι, απλά περιμένεις να βγεις. Βλέπεις τα ωραία μικρά πράγματα και κάπως αναπνέεις ήρεμα και είσαι ευχαριστημένος. Και περιμένεις να έρθει το επόμενο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ρόλους της. «Οι ρόλοι μου με επηρεάζουν μόνο θεραπευτικά», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Εκείνη την περίοδο ήμουν δύσκολα, είχα ανάγκη το κλάμα κι εκεί είχα μια σκηνή που έκλαιγα. Οπότε όταν γύρναγα σπίτι, είχα σταματήσει να κλαίω, γιατί μου συνέβαινε αυτό κατά τη διάρκεια της παράστασης».


Όσο για τα social media, είπε: «Τη χαρούμενη εικόνα μου θα δεις στα social media. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η σκοτεινή μου, που είναι και δημιουργική».

Αναφορικά με τα ψέματα και το αν έχει αναγκαστεί η ίδια να πει, δήλωσε: «Έχω αναγκαστεί να αποφύγω πράγματα και να μην τα πω τη στιγμή που έπρεπε. Αλλά το είπα και υπήρχε προειδοποίηση».

Για τη σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro, ανέφερε: «Νομίζω ότι και ο Χριστόφορος ακολουθεί κι αυτός μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι λύνονται κάποια πράγματα στο Maestro και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσει ο Χριστόφορος. Είμαστε φίλοι από παλιά, έχει καθαρότητα, δεν πιστεύεις ότι αυτός είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών».

Τέλος, ανέφερε πως περνάει ακόμα από κάστινγκ. «Πηγαίνω ακόμα κι επίσης, δεν με παίρνουν. Δεν έχει να κάνει με την αξία σου, αλλά με το αν ταιριάζεις στον ρόλο εκείνη τη στιγμή», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Δάνης Κατρανίδης: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Φωτογραφίες και βίντεο

Γαλλία: Νέος πρωθυπουργός ο Μισέλ Μπαρνιέ - Για κλεμμένες εκλογές μιλά ο Μελανσόν

Γκορμπατσόφ: Η influencer δισέγγονή του ξυπνάει τα πάθη στο Διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr