Δημήτρης Κόκοτας: Είναι σε «άγρυπνο κώμα», λέει η σύζυγός του - Έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του

Δημήτρης Κόκοτας: Είναι σε «άγρυπνο κώμα», λέει η σύζυγός του - Έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του

«Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή» ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα

dimitris_kokotas_main_pic_again_maketa
Στο ζήτημα της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα επανήλθε με σημερινές της δηλώσεις η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή.

Χθες, η Κατερίνα Κόκοτα είχε αναφερθεί στην εικόνα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει σε καταστολή από τον περασμένο Μάρτιο, μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί στις πρόβες του σόου «J2US». «Δεν έχει αλλάξει κάτι» είπε, για να προσθέσει: «Υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση, με δεδομένο ότι βγήκε από τη ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών».

«Είμαστε σε αναμονή, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει» είχε προσθέσει, μιλώντας στην εκπομπή Live News. 

Μιλώντας σήμερα στην ίδια εκπομπή, η Κατερίνα Κόκοτα εξήγησε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής «δεν είναι ακριβώς σε καταστολή. Είναι σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία, για να μην επιβαρύνεται η καρδιά και τ' άλλα όργανά του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3yff2uzpfep)


Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με γιατρούς, το άγρυπνο κώμα είναι το πρώτο στάδιο του κώματος. Σε αυτή τη συνθήκη, όπως περιγράφεται, οι ασθενείς δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον και οι κινήσεις τους είναι αργές. Το στάδιο αυτό διακρίνεται από απλή θόλωση της διάνοιας -βραδύτητα απαντήσεων, ονειρικά παραληρήματα.

«Είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και, όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή. Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει» κατέληξε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δήμαρχος Τήλου: «Τι να κάνουμε, να πετάξουμε στη θάλασσα τα παιδιά;» λέει η Μαρία Καμμά για τη διάσωση 106 μεταναστών στο νησί

Πούτιν: Τι είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει στην Ευρώπη - Οι αποκαλύψεις από τους φακέλους του FBI

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανακοίνωσε τα κίνητρα για να πάνε οι γιατροί σε προβληματικές και άγονες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης