Γιώργος Λιανός: Αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο - Οι φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο

Για την παρουσίαση του Survivor που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο επόμενο διάστημα

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο με αφορμή τον νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τηλεοπτικά, το επόμενο διάστημα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός για μερικές λήψεις, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Δείτε τα στιγμιότυπα

«Να περιμένετε ένα Survivor που θα έχει αρκετές εκπλήξεις» είχε δηλώσει
Όσο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός έχει κάνει μερικές δηλώσεις σχετικά με το τι θα δει το τηλεοπτικό κοινό φέτος. Ο παρουσιαστής μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Summer’s Cool», την Τρίτη 27 Αυγούστου και αρχικά, ανέφερε: «Να περιμένετε ένα "Survivor" που θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Η τελευταία φράση του τρέιλερ ότι "επιστρέφει στις ρίζες του", νομίζω τα λέει όλα. Αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού και στους πιο παλιούς και στους καινούργιους. Είναι ένα "Survivor" που δεν θα σταθεί μόνο στα αγωνίσματα, αλλά θα σταθεί και στην στρατηγική του παίκτη, και στην ικανότητα συνεργασίας και στις ατομικές δυνάμεις».

Επίσης, δήλωσε ότι η διάρκεια του νέου κύκλου θα είναι πιο μικρή: «Θα είναι ένα "Survivor", λίγο μικρότερο σε διάρκεια από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε των 6 και βάλε μηνών».

«Επιστρέφει στις ρίζες του και στο θέμα της επιβίωσης, που αν δεν είσαι αποφασισμένος να έρθεις και να πεινάσεις και να περάσεις αρκετά άσχημα, καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις από την τηλεόρασή σου. Θα εφαρμοστεί πάση θυσία», πρόσθεσε στη συνέχεια.




Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr